Négy szuper játékot kínál ingyen az Xbox Free Play Days, köztük a Destiny 2 kiegészítőivel

Négy szuper játékot kínál ingyen az Xbox Free Play Days, köztük a Destiny 2 kiegészítőivel

Úgy tűnik, hogy ezen a hétvégén sem lesz miért unatkozni. Legalábbis az érintetteknek.

Az Xbox Game Pass Core és Ultimate előfizetők több előnyben részesülnek, mint más Game Pass tulajdonosok, és ezek közül a legjobb az időnként érkező Free Play Days. Ez azt jelenti, hogy pár nap erejéig szuper címeket próbálhatnak ki teljesen ingyen, így hétvégente számos olyan élményre tehetnek szert, melyért másoknak súlyos összegeket kell kipengetniük. Most is 4 játékkal kedveskedik nekik az Xbox, melyekről alább bővebben írunk.

Ezeket olvastad már?

 Destiny 2 Expansions 

A Destiny 2 az egyik legkedveltebb akció-MMO, ahol személyre szabhatod saját karakteredet, hogy vele fedezd fel a naprendszer titkait. Hatalmas élményt kínál mind a kooperatív, mint a PvP módjai, és alapjáraton egy ingyenes címről van szó. Ez a csomag elérhetővé teszi az összes kiegészítőt, hogy megtapasztalható legyen a játék teljes egészében.

 Crime Boss: Rockay City 

Ez talán egy kevesebbek által ismert, de kimondottan szuper játék, amiben a szervezett bűnőzésbe van lehetőségünk belekóstolni. Bújj Travis Baker bőrébe, és tégy meg mindent ezért, hogy te lehess Rockay City alvilágágnak új királya.

 Cities: Skylines: Remastered 

Ez a valaha volt legkelendőbb menedzseri játék, melyet most felújítottak, és minden rajongót ismételten vár a robusztus városszimulációs játékmenetével és magával ragadó hangulatával. Építsd meg álmaid városát úgy, hogy közben a lakosság igényeit is kielégíted. A te kezedben van a közszolgáltatásoktól elkezdve, a polgári politikáig minden.

 From Space 

A From Space mondhatni a lista fekete báránya, hiszen nem egy akkora sikertörténetről van szó, mint az előző esetekben, de ettől függetlenül érdemes vetni rá egy pillantást. Egy egyedül, illetve maximum 4 fős csapatban játszható akció-lövöldéről van szó, melyben nekünk kell megszabadulnunk a bolygónkat ellepő idegen fertőzéstől. Gyönyörű képi világ, és rengeteg izgalom vár rád, ha belevágsz a küldetésbe.

Kövess Minket!



Gamer szótár