Ingyenes ezen a hétvégén az egyik legjobb RTS játék

Ingyenes ezen a hétvégén az egyik legjobb RTS játék

Nem érdemes lemaradni róla, és ha utána meg szeretnéd vásárolni a Company of Heroes 3-at, akkor van egy újabb jó hírünk.

Már az is egy nagyszerű dolog, hogy az Amazon Prime Gaming előfizetéssel gyakorlatilag ingyen behúzhatjátok a Fallout 3 Game of the Year verzióját, de az rátesz egy lapáttal erre a hétvégére, hogy az egyik legjobb valós idejű stratégiai játékot is ingyen ki lehet próbálni. A Steamen most lehetősége van mindenkinek egyetlen forint beáldozása nélkül belevetnie magát a csatába, ezért ha tehetitek, akkor merüljetek el a Company of Heroes 3-ban.

Ezeket olvastad már?

A hivatalos bejelentés szerint péntektől kezdve egészen hétfő 19 óráig lehet pörgetni a nagy sikerű háborús RTS, a Company of Heroes harmadik részének minden szegmensét. Ez idő alatt és ezt követően az eredeti 59,99 eurós ár 50 százalékáért, pontosabban 29,99-ért meg tudod vásárolni.

Ez az akció a SteamDeals kampány része, ahol időről időre nagyszerű játékokat lehet kipróbálni, és ami a legjobb, hogy sokkal olcsóbban be is lehet szerezni őket.

Aki esetleg nem ismerné a Company of Heroes 3-at, akkor elmondhatjuk, hogy ez egy nagyon szórakoztató cím, amelyben a saját seregedet irányíthatod. Ez egy stratégiai játék, ami azt jelenti, hogy valós időben kell átgondolnod és megtervezned minden lépésedet. Végigjátszhatod a kampányt több frakcióval is, de akár az online térben is kipróbálhatod magad mások ellen, ám ha a barátaiddal küzdenél meg, akkor arra is van lehetőséged.

Ha tehát új játékra vágysz, miért ne próbálnád ki a Company of Heroes 3-at? És ne feledd, az ajánlat csak erre a hétvégére szól. Szóval, ne maradj le róla!

Kövess Minket!



Gamer szótár


Gaming - Idén is kiosztották az Év E-sportolója díjakat

Kilencedik alkalommal adták át a K&H „Az Év E-sportolója 2023” díjakat. Évről évre azok a magyar sportolók jogosultak az elismerésre, akik hazai vagy nemzetközi csapatban képviselik a sportágat. Idén 18 kategóriában vehették át érdemeiket a digitális sport legjobbjai.