Pinokkió kardja tovább nő, DLC-vel bővül a Lies of P

Pinokkió kardja tovább nő, DLC-vel bővül a Lies of P

Nem csak a második rész vehető biztosra, hanem az is, hogy még az első felvonás is bővül, méghozzá 2024-ben.

Sokadvirágzását éli a soulslike műfaja, hiszen az elmúlt időszakban jó néhány nagyszerű alkotás látott napvilágot. Gondoljuk csak a 2023-ban megjelenő The Lords of the Fallenre, Remnant 2-re, Blasphemous 2-re, Wo Long: Fallen Dinastyra vagy éppen a Lies of P-re, de az Elden Ringet se hagyjuk ki – habár ez 2022-ben jelent meg, de továbbra is tarol, és még idén kap egy kiegészítőt.

Ezeket olvastad már?

Ugyanez a helyzet a Pinokkióra építő Lies of P-vel is, amely egy teljesen más szemszögből mutatja be a mesehőst. Azt már tudjuk, hogy lesz folytatása a különös játéknak, arra viszont csak most derült fény, hogy még ebben az esztendőben befut egy DLC az első felvonáshoz, amit a fejlesztő NEOWIZ is megerősített.

Egy X/Twitter felhasználó kiszúrta a koreai fejlesztő legutóbbi pénzügyi jelentésében, hogy 2024 második felében egy kiegészítő is szerepel a terveik között. Pontos megjelenési dátumról egyelőre nem tudni, de a sok nyári bemutató miatt valószínűleg a közeljövőben többet megtudunk majd róla.

A Lies of P az elmúlt évek egyik legjobb soulslike címei közé tartozik. Bár meg sem próbálták elrejteni azt a tényt, hogy nagy hatással volt a csapatra a FromSoftware által életre hívott Bloodborne, ennek ellenére valóban remekül sikerült a modern és kissé groteszk Pinokkiós kaland.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN