Akár 85%-ot is spórolhatsz most az Assassin's Creed játékokon

Akár 85%-ot is spórolhatsz most az Assassin's Creed játékokon

Ha egy kis Assassin's Creeddel ütnéd el a hétvégéd, akkor jó helyen jársz!

Eddig nagyon ígéretesnek tűnik az Assassin's Creed Shadows, hiszen hatalmas térképet, remek grafikát és kevesbé idegesítő játékmenetet kapunk majd. De ha a héten érkező hírek miatt rád tört a nosztalgia és inkább a korábbi részekkel játszanál most, nem kell aggódni, mert az Xbox kapott az alkalmon és AC franchise vásárt indított. Ez azt jelenti, hogy akár 85%-kal olcsóbban is beszerezheted az újabb és a régi Assassin's Creedeket. De nem árt sietni, mert az akció csak május 20-ig tart!

Az egyik legjobb ajánlat kétség kívül az a csomag, amiben az utolsó két Assassin's Creedet kapjuk meg 65% kedvezménnyel. A Mirage-t és a Valhallát magába foglaló pakk általában 99,99 eurós áron, azaz 38 400 jó magyar forintért megy az Xbox Series X|S konzolokon. De most mindössze 13 440 forintért a tiéd lehet ez, vagyis jobb üzlet, mintha csak a Mirage-t akarnád beszerezni. Főleg, hogy ebből az alapjátékot is tartalmazó kínálat igen szegényes a vásár során: a valhallás csomagon túl csak a Master Assassin kiadást lehet megvenni akciósan úgy, hogy ne csak egy Mirage DLC-ért fizessünk, és ezért 15 450 forintot kér az Xbox boltja jelenleg.

Ezeket olvastad már?

Persze sok jó ajánlat van még, amin érdemes elgondolkodni, ha egy kis Assassin's Creeddel ütnéd el a hétvégét. A két legújabb epizódon túl az Odyssey, az Origins, a Syndicate, a Unity, a Black Flag, a Rogue, a Desmond-trilógia és még a Chronicles-részek is elérhetőek. Ha pedig az érdekel, hogy mennyibe fájnak ezek, akkor kattints az alábbi képre a galériánkért!

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár