Kinek kell a Dűne 2, amikor itt van nekünk Dust 2?

Kinek kell a Dűne 2, amikor itt van nekünk Dust 2?

Avagy ez történt volna, ha a Dűnében a Bene Gesserit a tökéletes Counter-Strike 2 profit akarta volna kinevelni.

A Dűne: Második rész hamarosan otthon is nézhető lesz a Maxon, de amíg erre várunk, vegyük elő kedvenc elfoglaltságunkat, a Counter-Strike 2-t. Torzsiék az ESL Pro League 19. szezonjában bajnokok lettek a múlt hétvégén, ma pedig már Szerbiában küzdenek azért, hogy a világ legjobb csapatává váljanak. A MOUZ nagyon kemény csapatot nevelt össze az elmúlt évek során, így ez a cél egyáltalán nem tűnik lehetetlennek. Bár biztosan javítana az esélyeiken, ha egyenesen a Bene Gesserit vette volna őket gondozásukba!

Az EPL utolsó skitjében valami ilyesmit láthattunk megvalósulni, igaz, az egerek helyett a NAVI irányítója, Aleksib lett a Lisan al Gaib, Arrakis helyett pedig a nemrég Overpasst váltó Dust 2 lett az ő felemelkedésének helyszíne. A játékos, akit többek között a legendás „A-ra megyünk, de valójában B-re” és az „A-ra megyünk, de tényleg A-ra” taktikák feltalálójaként ismernek a Counter-Strike mémészei, a hangot bevetve nyer clutch-okat a G2 ellen és egérrel indul Feyd-Rautha Harkonnen, azaz EliGE ellen a csatába.

A NAVI IGL-én túl persze feltűnnek még Aleksi al-GaiB történetében mások is, például Freya Spiers mint a Dust 2 népének tisztelendő anyája, Jason „Moses” O'Toole mint Harkonnen báró, valamint EliGE csapattársa, Grim is kap egy kisebb szerepet, mint a báró titkos lebegtetője.

Az ESL egyébként egészen zseniális paródiákat tett össze a Pro League során. Ha nem láttad még például a „Mónika show-sat” vagy A Gyűrűk Urásat, akkor itt az ideje bepótolni őket!

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár