Kiderült, hogy mely dátummal bezárólag érkezik a Killing Floor 3

Kiderült, hogy mely dátummal bezárólag érkezik a Killing Floor 3

Már a nyakunkon van a legendás kooperatív FPS harmadik része.

A Killing Floor franchise mögött álló stúdió Tripwire interactive – tavaly augusztusban jelentette be, hogy hamarosan érkezik a sorozat következő része, a Killing Floor 3, és azonnal az első előzetest is közzétették. Ebből rögtön kiderült, hogy elképesztő látványvilágra számíthatunk – amit az Unreal Engine 5 biztosít –, és persze rengeteg vérre és brutalitásra, hogy garantáltan a monitorhoz szögezze a rajongókat. Habár megjelenési dátumot mindeddig nem kaptunk, most kiderült, hogy mely dátummal bezárólag tervezik közzétenni a projektet.

A Killing Floor 3 még ebben a gazdasági évben debütál, tehát arra számíthatunk, hogy 2025. március 31-e előtt már játszható formában találkozunk vele – ez jelentheti azt is, hogy már 2024 őszén, de azt is, hogy csak 2025 elején.

A játék egyébként 70 évvel a második rész után zajlik, bár ezeknél az alkotásoknál a történet eléggé a háttérbe szorul. Most is hordákban támadó ellenségekre számíthatunk, akiket különféle módon kell aprítanunk. Maximum 5 másik játékos társaságában vághatunk bele a kalandba, így érdemes összeválogatni egy ütőképes csapatot, akik nem rettennek vissza a véget nem érő mészárlástól. Ha a Killing Floor 3 sikeresen hozza az előző részek pörgősségét és atmoszféráját, akkor garantáltan sikeres lesz, a jócskán továbbfejlesztett grafikáról nem is beszélve.

A Tripwire Interactive hivatalos YouTube-csatornáján már több karakter bemutatásra került, így érdemes ott böngészni, ha még több ehhez kapcsolódó tartalomra vágytok a megjelenés előtt.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár