Pörgős előzetessel rajtolt el a The Rogue Prince of Persia korai hozzáférése

Pörgős előzetessel rajtolt el a The Rogue Prince of Persia korai hozzáférése

Ha szeretnétek tenni egy próbakört a The Rogue Prince of Persiával, akkor érdemes lecsapni a játékra addig, amíg él a Steamen a 10%-os akció.

Nem indult a május valami kellemesen a The Rogue Prince of Persiát fejlesztő Evil Empire-nek, hiszen a korai hozzáférésre szánt játékot a Hades II váratlan megjelenése miatt kénytelenek voltak hetekkel eltolni. Mint a fejlesztők is írták akkor, egyszerűen annyira jó lett a Supergiant Games új címe, hogy inkább nem akartak versenyezni vele hagynak időt mindenkinek (és az anyjának) arra, hogy megunják azt. De a várakozásnak vége, tegnap végre megjelent az új PoP, a PC Gurunál dolgozó kollégánknak pedig volt lehetősége kipróbálni a még egy éven át csak early accessben elérhető címet.

Akit az eddig látottak alapján megfogott a The Rogue Prince of Persia, az aligha fog csalódni benne, de azért vannak még hiányosságok, amelyekre az Evil Empire-nek valamilyen formában reagálnia kell még a kibővített fejlesztési időszak alatt. Az egyik ilyen a PC Guru szerint a bossok hiánya, a másik pedig a fejlődésé. Ezek egyáltalán nem orvosolhatatlan problémák, szóval érdemes lesz odafigyelni az új PoP körüli munkálatokra, illetve ha adsz egy esélyt neki, jelezni a fejlesztők felé, hogy mit hiányolsz belőle. Viszont ami már most is megvan a játékban, arra nem nagyon lehet panaszkodni, és már most is kihozható belőle egy kellemes 8-10 óra úgy, hogy van benne újrajátszhatósági potenciál bőven.

De ha érdekel Britpopper részletes véleménye a játékról, akkor olvasd el az alábbi cikket:

A korai hozzáférés rajtja mellé egy új előzetessel is jelentkezett a The Rogue Prince of Persiából az Evil Empire – ebben többek között a játékmenetet is megcsodálhatjátok. Ha pedig szeretnétek vele tenni egy próbakört, akkor érdemes lecsapni a játékra addig, amíg él a Steamen a 10%-os akció, mert így 20 euró helyett csak 18 most.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár