State of Play: 14 percen át mozog a hátborzongató Silent Hill 2

State of Play: 14 percen át mozog a hátborzongató Silent Hill 2

Mit szóltok az új előzetesekhez? Méltó lesz a remake az eredeti Silent Hill 2-höz?

Hát nem a magyar idő szerint ma hajnalban tartott State of Play volt minden idők legizgalmasabb  Sony-előadása. Picit olyan érzésünk volt, mintha nem különösebben érdekelte volna ez a fél óra a Sonyt, összedobták mert össze kellett, hogy befogják a szájukat a rajongók, de őrült nagy effortot nem tettek bele. Vagy egyszerűen csak tényleg ennyi van most a Sonynál, amit megmutathattak. Néhány érdekesség azért így is befért a műsorba, a máris közutálatnak örvendő Concord például, a PC-s God of War Ragnarök vagy éppen a Silent Hill 2!

A Konami és a Bloober Team feléleszteni ugyanis a túlélőhorror egyik klasszikus darabját, a Silent Hill 2-t. Számomra felfoghatatlan, hogy miért nem az első résszel kezdik a sort, de legyen. Jó hosszú ideje készül már a remake, a rajongók pedig aggódnak, hiszen a Bloober Team ellen többüknek van kifogása, a csapat mindeddig ugyanis csak a sétaszimulátoros horrorokról volt híres, a Silent Hill 2 jóval több annál. A játék örökségét pedig jó lenne, ha nem csúfolnák meg azzal, hogy egy össze-vissza vágott, akciódúsított remake-et dobnak piacra. Elvileg nem ez a helyzet, erről a fejlesztők többször nyilatkoztak már, de nem sikerült mindenkit megnyugtatniuk.

Ezeket olvastad már?

Majd talán most, a játék legújabb előzeteseivel. Az egyik a Silent Hill 2 remake megjelenési dátumát fedi fel, míg a másik 14 percen át mozgatja a játékot. Az már biztos, hogy a látványra nem lehet majd panaszunk, kérdés, hogy vajon a hangulatra is igaz-e ugyanez? Mondjátok meg ti, íme a játék valós gameplay előzetese.

A Silent Hill 2 remake 2024. október 8-án érkezik PC-re és PS5-re!

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN