Ninja kikelt magából, kegyetlen módon kiosztotta a Fortnite-ot

Ninja kikelt magából, kegyetlen módon kiosztotta a Fortnite-ot

Ninja neve az évek alatt egybeforrt a Fortnite-éval, így sokan adnak a véleményére.

A Fortnite játékosok sűrű, és nem feltétlenül felhőtlen időszakot tudhatnak a hátuk mögött. Most már több mint 1 hét eltelt azóta, hogy megkaptuk a Chapter 5 Season 3-at, azonban nem teljesen váltotta be a hozzá fűzött reményeinket. Az előzetes elvárásokkal megegyezően, valóban a Mad Max sivatagi világa uralkodik most a szigeten azonban franchise-zal való együttműködés nélkül. Ez a téma megkívánja a brutális járműveket, melyeket az Epic Games sem volt rest elkészíteni, és amikkel fenekestül felforgatták a törékeny Battle Royale-t. A gépfegyveres sivatagi autók sok játékost borítottak ki, és ez alól Ninja – az egyik legismertebb streamer – sem kivétel. Ninja az egyik élőadása során beszélt arról, hogy miként vélekedik a frissítésekről.

„Ha 5 éves lennék, aki még mindig szereti a menő autókat, akkor ez életem legjobb időszaka lenne. Én egy 32 éves felnőtt férfi vagyok, aki szeret szétlőni dolgokat videójátékokban.” – magyarázta.

Követőinek egy része teljesen igazat ad neki abban, hogy az új meta konkrétan elrontja a játékot – egyébként az Epic Games már dolgozik az egyensúly helyreállításán –, míg a többiek inkább nevetségesnek tartják a kijelentését, és úgy gondolják, hogy 32 évesen ideje lenne beletörődnie, hogy már nem ő a célközönség, hanem a fiatalabb generációk. Valószínűleg mindkét oldalban van némi igazság, de az kétségtelen, hogy közel sem ez a Fortnite legerősebb évada.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár