20 ezer forintot spórolhatsz az Epic Games Store marveles ajándékával

20 ezer forintot spórolhatsz az Epic Games Store marveles ajándékával

Az Epic Games Store e heti ajándéka a Marvel univerzumának rajongóit célozza, méghozzá az elmúlt évek egyik legjobb marveles játékával.

Újabb hét, újabb epikus Epic Games ajándék. Ettől a pillanattól kezdve ingyen már nem lehet a tiétek a Chivalry II, de ahogyan azt megszokhattátok már az évek alatt, egy akció vége csupán egy másik kezdetét jelenti. Ennek megfelelően ma délután 5 órától egészen június 13-ig az elmúlt évek egyik legjobb Marvel játéka váltja majd a középkori csatákat. Miről is van szó? Hát nem másról, mint a Midnight Sunsról!

A Firaxis Games – akiknek többek között a Civilization, az XCOM: Enemy Unknown és az XCOM 2 játékokat köszönhetjük – legújabb-legjobb címe egy taktikai szerepjáték, ami játékmenetében több ponton hasonlít az űrlényes stratégiai játékokra. Tehát mondhatni, hogy egy marveles XCOM-ról beszélünk, ami valljuk be, elég menő koncepció. De szerencsére nem csak papíron szórakoztató a dolog, hanem a gyakorlatban is, így megállapíthatjuk, hogy egy remek ajándékról van szó, ami talán még az előző hetek Dragon Age-eit és Farming Simulatorait is felülmúlja.

A Marvel's Midnight Suns egyébként több digitális videójátékos boltban is akciós volt mostanság. Az alapverzióját így például 20 990 forint helyett mindössze 5 247 forintért ért lehetett beszerezni az Epic Games Store-ban. Úgyhogy akik lecsaptak rá azelőtt, hogy ingyen osztogatták volna az EGS-en, most biztosan kellemetlenül érzik magukat. A többiek viszont örülhetnek annak, hogy türelmesek voltak ezúttal, mert egy ennyire jó és friss játék ingyen már bőven a kihagyhatatlan kategóriába tartozik.

Ne feledjétek tehát, hogy június 6. 5 órától egészen 13. 5 óráig van lehetőségetek behúzni a Marvel's Midnight Sunst az Epic Games Store ingyenes szekciójában.

Kövess Minket!



Gamer szótár