Fall Guys és Metallica tartalmakkal érkezik a következő Fortnite frissítés

Fall Guys és Metallica tartalmakkal érkezik a következő Fortnite frissítés

Ez lehet a 2024-es év egyik legjelentősebb Fortnite frissítése.

Az utóbbi hetekben hosszas lista gyűlt össze azon szivárogtatásokról, melyek izgalmas Fortnite tartalmakat és együttműködéseket lepleznek le, azonban mindeddig nem kerültek be az Epic Games játékába. HYPEX – ismert szivárogtató – végre azt is tudni véli, hogy mikor érkezik az a gigászi frissítés, ami elhozza számunkra ezeket az igencsak várt játékelemeket. HYPEX egy X-bejegyzésben osztotta meg követőivel a hírt, miszerint jövőhét csütörtökön – azaz június 13-án – kapunk egy hatalmas frissítést, ami magába foglalhatja az elmúlt hetek napvilágot látott tartalmait.

A közzétett listán találkozhatunk jövőhéten érkező együttműködésekkel, különböző kozmetikai elemekkel és egy új játékmóddal is, amire már nagyon régóta várunk:

  • Új együttműködések és kozmetikai elemek – talán Péntek 13 kollaboráció
  • A Metallica megtarthatja a Battle Royale koncertet
  • Kezdetét veszi a Fortnite Festival 4. évada, és Billie Eilish után most a Metallica veszi át a stafétát
  • Új tárgyak és fegyverek kerülhetnek be – valószínűleg ekkor válik elérhető a TowHook
  • Végre valahára bekerül a Fall Guys mód – ha nem csúsztatják úra

Ezek egyesével is jelentős események, de a Metallica koncert és a Fall Guys mód kitűnik a sorból. Ha az eddigi hasonló eseményekből indulunk ki, akkor biztos vagyok benne, hogy a Metallica tagjai is kapnak majd külön skineket, a Fall Guys pedig egy örökre velünk maradó módot. Egyébként a szivárogtatók szerint ezen belül is elérhető lesz az összes átdolgozott Fortntie kinézet, akárcsak a LEGO Fortnite esetében.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!Gamer szótár