Jöhet a Fortnite x Péntek 13 együttműködés?

Jöhet a Fortnite x Péntek 13 együttműködés?

Egy nagyon régóta várt együttműködéssel bővülhet a játék.

Annak ellenére, hogy az Epic Games mostanra több száz együttműködést valósított meg a Fortnite-on belül, még mindig számos olyan álomkollaboráció létezik, melyekért a játékosok évek óta könyörögnek, de azóta sem kapták meg. Természetesen rengeteg mindene múlhat, hogy az Epic képes-e tető alá hozni egy együttműködést, gondoljunk csak arra, hogy sok esetben passzolnia kell a Fortnite jelenlegi évadához, valamint mind a két fél számára előnyös feltételeket kell szabni. Szerencsére a közösség imái azért időről időre meghallgatásra találnak, és olyan szuper tartalmak érkeznek a Battle Royale-ba, mint például a napokban "leleplezett" Péntek 13.

Jason Voorhees – a film horrorisztikus karaktere – X-felhasználója a minap rejtélyes reakciót adott egy olyan bejegyzésre, melyben azt kérdezték, hogy „milyen együttműködés érkezzen következőnek a Fortnite-ba?". Itt osztotta meg hozzászólásban az ikonikus karakter maszkját, amiből mindenki rögtön arra következtetett, hogy ő lesz az. Ez sajnos nem egy sziklaszilárd megerősítés, de már megszokhattuk, hogy az ilyen és ehhez hasonló apró utalásokat általában kollaborációk követik.

Mindenesetre a közösség ennek következtében teljes izgalomban van, hiszen régóta várták ennek a megvalósulását. Eközben arról sem érdemes megfeledkezni, hogy még Chapter 5 Season 3-ban koncertet ad a Metallica, akik valószínűleg a következő Fortnite Festival évad húzónevei lesznek. Brutálisan pörögnek az események, és még kezdetét sem vette a nyári event.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár