Egy sajtburesz áráért szórják az esport világbajnokság jegyeit

Egy sajtburesz áráért szórják az esport világbajnokság jegyeit

Hát mindenre gondoltunk volna, csak arra nem, hogy ilyen olcsók lesznek a jegyek.

Néhány nap és kezdődik az első Esports World Cup, a Gamers8 események szellemiségét tovább fejlesztő világbajnokság, ami óriási díjazás és fényűzés közepette fogja össze a teljes esport társadalmat. Szinte minden lényeges játék szerephez jut majd az EWC alatt, kezdve az olyan abszolút királyoktól, mint a CS2 vagy a LoL, át az olyan remek játékokon, mint a Dota2 vagy az EA Sports FC 24, egészen az ilyen feltörekvő címekig, mint például a Rennsport. Egyértelműen az év legnagyobb, legfontosabb esporteseménye lesz a szaúdi szervezésű világbajnokság, amire meglepően olcsón osztogatják a jegyeket.

A napokban elindult ugyanis a jegyértékesítés, legalábbis egyes versenyekre. Fontos ugyanis, hogy az egyes játékok versenyei eltérő időpontokban vannak, így ezekre bizony külön jegyeket kell váltanunk. Egyelőre a CS2, a LoL, a DOTA2, a Mobile Legends Bang Bang és a Free Fire versenyekre lehet jegyeket kapni, napijegyeket és az egyes versenyek összes napjára szóló bérleteket is.

Az árak pedig meglepően olcsóak. A CS2-re (ahol torzsi és a MOUZ is szerepel majd) és a LoL-ra is körülbelül 2000 forint egy napijegy, míg a bérletek kb. 7000 forintba kerülnek. A kisebb játékokra pedig még olcsóbbak a jegyek, ott már 1000-1500 forintnyi szaúdi riyalért jegyekhez juthatunk. Persze ezek az árak csak a jegyértékesítés első hullámának idejére vonatkoznak, ami július 2-ig tart.

A CS2 világbajnokság jegyei, egy szaúdi riyal körülbelül 95 forint.

Az EWC-re a WeBook rendszerében vásárolhatsz jegyeket.

Kövess Minket!



Gamer szótár