Egy hét után Ahsoka helyretette Az akolitust a Disney+-on

Egy hét után Ahsoka helyretette Az akolitust a Disney+-on

A nézettséget illetően mostanra már kirajzolódott, hogy melyik érdekli jobban a nézőket.

Június 4-én debütált a várva várt Az akolitus (Star Wars: The Acolyte) a Disney+ kínálatában, és a dupla epizódos premier bizony rengeteg embert megmozgatott, hiszen a felhasználók jelentős része belenézett a sorozatba. Ennek apropóján a streamingplatform legjobb nyitányát hozta össze, és még az Ahsokát is sikerült maga mögé utasítania ebben a tekintetben.

{{E1_VIDEO_GALLERY}}

Eltelt azonban egy hét, és ismét kaptunk egy adag információt arról, hogy miként teljesít az új széria a messzi-messzi galaxisban. A évadnyitány az első 5 napot követően 11.1 millió megtekintéssel rendelkezik, viszont ez már elmarad az elődjétől.

Az Ahsoka ugyanis 2023 augusztusában ugyanennyi idő alatt 14 millió megtekintést hozott össze. Ez nagyjából egy szinten van a Percy Jackson és az olimposziak decemberi debütálásával, amely hat nap alatt 13.3 millió megtekintést ért el. Sokan egyébként már az első trailerek után elbizonytalanodtak Az akolitust illetően, és úgy tűnik, hogy a kezdeti lelkesedés alább is hagyott. Hiába áldoztak rá egy valag pénzt a Disney-nél, nem valószínű, hogy megváltja a világot, mindenesetre azért várjuk ki a végét, mivel hetente kapjuk meg a részeket ebből a sorozatból, és még jó néhány hátra van. Elképzelhető, hogy az első szezon összességében egy kellemes csalódás lesz.

A Leslye Headland által készített Az akolitus első évada 8 epizódot tartalmaz majd, és a Nagy Köztársaság korszakában játszódik. Egy bűnügyi nyomozás áll a középpontjában, amely során egy jedi mester szembe kerül egy, a múltjából ismert figurával. A sorozat főszereplői közé tartozik Amandla Stenberg, Lee Jung-jae, Dafne Keen, Charlie Barnett, Carrie-Anne Moss, Joonas Suotamo, Manny Jacinto, Jodie Turner-Smith, Rebecca Henderson és Dean-Charles Chapman.

Kövess Minket!



Gamer szótár