Fortnite: Kezdetét vette a Metallica együttműködés, ami egy új módot is hozott

Fortnite: Kezdetét vette a Metallica együttműködés, ami egy új módot is hozott

Rengeteg újdonság érkezett a mai frissítéssel.

Végre megtörtént amire a Fortnite játékosok hetek óta várnak, kezdetét vette a Fortnite Festival 4. évada, ezzel pedig megérkezett a Metallica együttműködés. Mióta kiderült, hogy a legendás trash metál banda lesz a következő season húzóneve, egyre több információ látott napvilágot, amik igencsak felcsigázták a közösséget. Most, hogy testközelből láthatom min dolgozott az Epic Games az elmúlt időszakban, azt kell mondanom, hogy  minden elvárást sikerült túlszárnyalniuk.

Ahogy az ilyen kollaborációknál az lenni szokott, most is megvásárolhatóak a zenekar tagjainak kinézetei, elérhetővé vált egy eseménybérlet, bekerült számos további kozmetikai elem és zene a játékba, de van pár plusz tartalom is, melyekről feltétlenül érdemes beszélnünk. Az első és talán legfontosabb, hogy egy teljesen új mód is érkezett a Fortnite Festival részlegébe, ami a Battle Stage nevet kapta. Itt 16 játékos száll egymással versenybe, és végül az győz, aki a legtehetségesebb zenész. Az alábbi videó is ezt hivatott bemutatni.

Természetesen a koncertről sem feledkeztek meg a fejlesztők, de arra még várnunk kell, ugyanis június 22-én lesz megtartva, és az előzetes információkkal ellentétben nem a Battle Royale ad majd neki otthont, hanem egy külön, erre az eseményre létrehozott pályán lesz megtekinthető. Végül, de nem utolsó sorban pedig bekerült a játékba a Ride the Lightning mitikus item, amely birtoklásával több különböző képességre tehetünk szert. Létrehozhatunk egy villámot az égen, amit vagy meglovagolnak a csapattársaink, vagy valahova becsapódva sebzést okoz. Az elkövetezendő időszakban érdemes lesz magunknál tartani, hiszen igencsak erősnek ígérkezik.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár