Hol a fenében van már a The Division 3?

Hol a fenében van már a The Division 3?

Most Ubisoft Forward, de új The Division játékról most sem hallottunk semmit.

Túl vagyunk a legnagyobb és legfrissebb játékbemutatókon. Néhány hete láthattuk a Sony State of Play eseményét, majd jött a Summer Game Fest és azon belül olyan nagyágyúk, mint az Xbox Game Showcase vagy a Ubisoft Forward. Olyan remek játékokat láttunk a bemutatók alatt, mint az új Life is Strange, az új Gears of War, a S.T.A.L.K.E.R. 2, az Assassin's Creed Shadows vagy a Star Wars Outlaws.

Volt azonban pár játék, ami hiányzott. Jó lett volna előzetesen látni a Prince of Persia remake-et, a több hónapja pletykált Far Cry 7-et és a The Division 3-nak is örültünk volna. Bár a fejlesztők elmondták már, hogy folytatni szeretnék The Division-szériát, egyelőre még nem tartanak ott. Még mindig új tartalmakkal és szezonokkal bővül a The Division 2, a Resurgence epizódot mobilokra várjuk, a Heartland alcímet viselő free to play epizódot pedig törölték. De mi van már a The Division 3-mal?

Hivatalos infót nem kaptunk, de az egyik legmegbízhatóbb újságíró, Tom Henderson - aki sok belsős körben mozog gaming szinten - megnyugtatta picit a játékosokat. Szerinte a Massive Entertainment tervezgeti már a The Division 3-mat, ám előtte még tető alá kell hozniuk a Star Wars Outlawst. A The Division 3 munkálatai azután kezdődnek majd el, ha a Star Wars Outlaws és annak minden tartalma kifutott.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár