Fortnite: Erre találod a Chapter 5 Season 3-as NPC-ket

Fortnite: Erre találod a Chapter 5 Season 3-as NPC-ket

Jelenleg 12 NPC-vel találkozhatsz a szigeten, mutatjuk merre.

Az évadváltásokkor elsősorban mindenki arra gondol, hogy megváltozik a Battle Royale szigete, valamint az azon megtalálható tárgyak. Szintén fontos, de kevésbé figyelemmel követett történés az is, hogy a pályán megtalálható NPC-k ilyenkor gyakran lecserélődnek, vagy helyet változtatnak. Habár sokak szerint ezeknek a botoknak nincs túl nagy jelentőségük a játék végkimenetelének szempontjából, én ezzel vitába szállnék. Az, hogyha a menetek során tudjuk merre találjuk őket, sok helyzetben életmentő lehet. Beszerezhetünk tőlük fegyvereket, élettöltő tárgyakat, vagy akár fel is bérelhetjük őket, hogy segítsenek nekünk utunk során. Nézzük tehát, hogy Chapter 5 Season 3-ban merre bújkálnak.

Ahogy látjátok, jelenleg 12 NPC-vel találkozhattok a szigeten, akik szinte az egész pályát lefedik. Ha rendelkezünk megfelelő mennyiségű arannyal, akkor gyakran kiindulópontként is szolgálhatnak, hiszen rögtön egy erősebb fegyverrel vághatunk bele a csatába, ha a megfelelő személyt látogatjuk meg. Mivel ezen a képen csak az látható, hogy nagyjából merre helyezkednek el, az alábbi galériában megtekinthetitek a konkrét tartózkodási pontjukat.

1 – Artemis

A galériáért kattints a képre!

Ezek tudatában már nagyobb magabiztossággal csatlakozhatsz a Fortnite menetekhez, amire a nyár beköszöntével újabb változtatások várnak. A legújabb szivárogtatások felfedték, hogy több a mozgást elősegítő tárgy is visszatér a szigetre, valamint régi és új fegyverekbe is belefuthatunk majd a frissítést követően – pontos időpontot sajnos még nem tudni.

Ezeket olvastad már?

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár