Olyan öreg a Counter-Strike, hogy DiCaprio már rá se hederít

Olyan öreg a Counter-Strike, hogy DiCaprio már rá se hederít

Hát új Operationnek eddig se híre, se hamva. De még csak egy új ládát sem kaptunk.

Van az a bulvár-mém, hogy az Oscar-díjas Leonardo DiCaprio csakis fiatal csajokkal jön össze. A bűvös szám pedig 25, ha valaki elmúlt 25, DiCaprio már lemond róla. A rossz hír a Valve számára, hogy szeretett játékszériánk, a Counter-Strike tegnap ünnepelte 25 születésnapját, 1999. június 19-én jelent meg ugyanis az első kora verzió, de már Counter-Strike név alatt játszható Half-Life mod. A legenda szerint Dicaprio tegnap le is törölte a gameszt.

Viccet félretéve, tényleg 25 éves a Counter-Strike széria, aminek nem csak az 1.6, a Source, a GO és a CS2 a része, de olyan epizódok is, amikről valószínűleg még sosem hallottál és sosem játszottad azokat.

Rengetegen vártuk, hogy a Valve valami meglepetéssel, ajándékokkal, egy nagy frissítéssel, esetleg egy új Operationnel készül majd erre a jeles alkalomra. Ám ahogy az a Valve esetében lenni szokott, mindeddig semmit sem kaptunk. Hiába lenne bőséges tartalom, amit beletehetnének egy új Operationbe, a várva várt frissítés elmaradt.

Pedig tegnap és tegnapelőtt éjszaka is úgy tűnik dolgoznak a fejlesztők. Elkezdődtek a szokásos háttérfolyamatok, amiket a SteamDB-n lehet lekövetni és amik mindig megelőzik egy új frissítés bevezetését, de az update végül elmaradt. Lehet, hogy a Valve tényleg ennyire nem törődik a játékkal és bármiféle ünneplés vagy patch nélkül kell elkönyvelnünk a CS 25. születésnapját? Bízzunk benne, hogy nem! Habár időre nem sikerült kidobniuk valami újdonságot, a héten még talán pótolhatják azt.

Kövess Minket!



Gamer szótár