Új játékmódot kap az XDefiant, és már nem is kell rá sokat várni

Új játékmódot kap az XDefiant, és már nem is kell rá sokat várni

Ha eddig nem találtad elég pörgősnek az XDefiantet, akkor a hamarosan érkező klasszikus játékmód segíteni fog.

Holnap lesz kereken egy hónapja, hogy megjelent az XDefiant, az Ubisoft ingyenesen játszható kvázi Call of Duty-ja. Igaz, hogy a kiadásig vezető út nem volt egyszerű, de gyorsan nagy siker lett a program: annyira szuper rajtot vett, hogy 2,5 óra alatt átlépte az egymillió játékost az Ubisoft szerint. Valószínűleg elsősorban az ingyenességnek köszönhette ezt a játék, nem pedig a hihetetlen innovációknak. De nincs ezzel baj, ilyen is kell. Ha pedig még szórakoztató is, hogyan ítélkezhetnénk felette?

Igazából ha nagyon szeretnénk keresni valamilyen fogást az XDefianten, akkor a legnyilvánvalóbb a játékmódok kínálatával foglalkozni. A csapat ugyanis serényen dolgozik a bugokon, bejelentettek egy rakás tartalmat is, csak éppen az egyszerű, taktikát nélkülöző lövöldözés miatt nincs annyira nagy mélysége még egyelőre a játéknak. Eddig kaptunk egy Domination játékmódot, amit a CoD-ból biztosan ismer mindenki. Illetve ott az Escort, ami ugyanezen a néven megtalálható az Overwatch 2-ben is. De hol vannak a klasszikus FPS játékmódok?

Ezeket olvastad már?

Nos, az egyik ilyen holnap már garantáltan befut. Akik viszont arra számítanak, hogy most fog a taktikai lövöldék irányába mozdulni a játék, tévednek. Ugyanis a fejlesztők elárulták a hivatalos XDefiant Twitter-fiókon keresztül, hogy június 21-én pénteken, magyar idő szerint 19 órakor érkezik a következő játékmód, ez pedig nem más lesz, mint a Team Deathmatch. A TDM üdítő frissítésnek hangzik, hiszen az egyetlen cél ebben az lesz, hogy melyik csapat tud hamarabb elérni bizonyos számú killt, nem kell foglalkozni a sallangokkal. De azért reméljük, előbb-utóbb jön egy Search and Destroy is majd.

Kövess Minket!



Gamer szótár