Nem lesz hiány Assassin's Creed remake-ből az Ubisoft feje szerint

Nem lesz hiány Assassin's Creed remake-ből az Ubisoft feje szerint

Yves Guillemot, az Ubisoft CEO-ja beszélt az Assassin's Creed franchise jövőjéről egy interjúban, ebben pedig megerősítette, hogy jönnek a remake-ek.

Még tavaly nyáron derült ki a Kotaku jóvoltából, hogy az Ubisoft gőzerővel dolgozik az Assassin's Creed IV: Black Flag modernizált kiadásán. Idén januárban pedig azt is megtudtuk, hogy a remake fejlesztése már évek óta tart, hogy aztán februárban egy újabb hír lelombozzon bennünket azzal, hogy a megjelenést csak évek múlvára datálja. De nincs ok az aggodalomra, mert a pletykák után ha bejelentés nem is jött, legalább az Ubisoft CEO-ja, Yves Guillemot megerősítette, hogy tényleg dolgoznak AC remake-eken, sőt nem is egyen, rögtön többön.

Az Ubisoft weboldalán közzétett interjúban arról beszélt Guillemot, hogy a játékosok izgatottak lehetnek, mert jön „pár remake”. Csak azt sajnos nem árulta el, hogy mely Assassin's Creedeket újítják fel. Persze nyilván logikus, hogy a régebbiek közül válogatnak, vagyis a Black Flag és az azelőtti játékok kaphatnak egy nagy adag törődést a kiadó alá dolgozó stúdióktól. Guillemot is erre utalhatott, amikor azt mondta, hogy „még mindig rendkívül gazdagok azok a világok, amelyek néhány régebbi Assassin's Creed játékunkban található”.

Ezeket olvastad már?

Ezt követően arról kezdett beszélni az Ubisoft feje, hogy a jövőben rendszeresen jönnek majd az AC-k, hol új részek, hol felújított kiadások. „Sok jó dolog fog jönni, például az Assassin's Creed Hexe, amit már bejelentettünk és teljesen más lesz, mint az Assassins's Creed Shadows. Meg fogja lepni az embereket szerintem” – zárta gondolatait Guillemot. Mivel nem árulta el, hogy mely régi epizódokat újítanák fel, csak tippelni tudunk, szóval nézzük, min dolgozhatnak!

A Black Flag jönni fog, erről már sokat hallhattunk pletyka szintjén, de ez még csak egy játék. Az interjú alapján pedig még legalább egy, inkább több remake lesz ezen felül is. Ha csak a Black Flaget megelőző címeket nézzük, akkor szóba jöhet az első rész, bár azt valószínűleg tetőtől talpig újra kellene írni ahhoz, hogy megállja a helyét, mert annyira gagyi még a második részhez képest is retrospektív. Természetesen ott van az Ezio-trilógia, amiért valószínűleg a legtöbben szurkolnak most. De az Assassin’s Creed 3 remake sem lenne meglepő. Hiába kapott 2018-ban egy remastered kiadást, ez volt az egyik legnépszerűbb része a franchise-nak.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN