AK-47 és szörnyek – Ezekkel játszunk a hétvégén

AK-47 és szörnyek – Ezekkel játszunk a hétvégén

A héten újdonságok híján voltunk, de szerencsére van mihez visszatérnünk.

Ugyan ezen a héten nem voltak különösebben említésre méltó megjelenések, nem fogunk unatkozni a napokban az egyszer biztos. Szerencsére számos olyan régebbi, vagy viszonylag friss cím van a tarsolyunkban, melyeknek most is van aktualitása. Nézzük tehát, hogy mi mikkel játszunk a hétvégén.

Ezeket olvastad már?

 Sunless Skies 

Az Epic Games ezen a héten is kedveskedett nekünk egy ingyenes játékkal, ami ezúttal a 2109-es Sunless Skies horro, melyben űrmasinisztaként próbálhatunk szerencsét. Ide kattintva bővebben olvashatsz róla.

 Elden Ring Shadow of the Erdtree 

Június 21-én debütált a 2022-es sikerjáték, az Elden Ring első és utolsó DLC-je, a Shadow of the Erdtree. A játékosok eleinte igencsak lehúzták az alkotást, hiszen a legtöbbjük szerint túlságosan nehézre sikeredtek a főnökök, és ez élvezhetetlenné tette a játékot. A FromSoftware meghallgatta panaszukat, és a héten egy olyan frissítéssel álltak elő, ami megkönnyíti a menetelünket. Akiket eddig a nehézség tartott vissza a játék kipróbálásától, azoknak most lehet érdemes belevágni a kalandba.

 Counter Strike 2 

A hét folyamán érkezett egy új Counter Strike 2 frissítés is, ami a várva várt Operation helyett új közösségi mapokat hozott. Összesen 5 pályával lettünk gazdagabbak, de egyebek is érkeztek, melyekről ide kattintva olvashatsz bővebben.

 Beyond Good & Evil 

Most ünnepeltük a Beyond Good & Evil 20. évfordulóját, aminek az apropójára a fejlesztők kiadták a játék 4K-s 60 FPS-es változatát, melyben többek között továbbfejlesztett grafikával és hanggal is találkozhatunk. Ez az akció-kalandjáték még soha nem volt ennyire magával ragadó.

 Fortnite Reload 

A Fortnite ismét egy újabb izgalmas játékmóddal bővült a héten, mely a Reload nevet kapta. A közösségnek olyannyira elnyerte a tetszését, hogy a bekerülése utáni órákban, már 1 millió egyidejű játékost tudhatott a magáénak. A mód lényegében a Call of Duty Warzone Resurgence koppintása, ahol egy kisebb Battle Royale szigeten küzdhetünk meg egymással, azonban a halál itt nem végleges, hiszen ha a csapattársaink adott ideig életben maradnak, visszatérhetünk az élők sorába. Igazán pörgős és akció dús, mindenkinek érdemes kipróbálnia.

Kövess Minket!



Gamer szótár