Így fog kinézni a Fall Guys Fortnite-os verziója

Így fog kinézni a Fall Guys Fortnite-os verziója

Itt vannak az első képkockák a régóta várt módról.

Az Epic Games ismét belehúzott, és az utóbbi időszakban elképesztő újdonságokat hozott a játékosok számára, és ez a közeljövőben sem lesz másképp. Nemrég került be a Fortnite-ba az elsöprő sikert arató Fortnite Reload mód – több mint 1 millió egyidejű játékost tudhatott magáénak az indítást követően –, hamarosan érkezik a monumentális A Karib-tenger kalózai együttműködés, és végre újabb hírek érkeztek az évek óta várt Fall Guys mód kapcsán is.

Mióta az Epic megvásárolta a Fall Guyst, több kisebb együttműködés is volt közte és a Fortnite között, azonban jó ideje mindenki azt várja, hogy végre megkapjuk a különálló Fall Guys módot, mely örökre velünk marad. A szivárogtatók szerint még június folyamán meg kellett volna érkeznie, azonban ez esetben tévedtek, és a fejlesztők még most sem tették elérhetővé. A napokban viszont újabb finomságok láttak napvilágot a móddal kapcsolatban, melyek által kisebb betekintést nyerhetünk abba, hogy mégis miként fog az festeni.

A képeken a játék mobilos verziója látható, ami teljesen megfelel az eredeti Fall Guys megjelenésének. Ha az Epic valami igazán nagyot akar alkotni, akkor ehhez is hozzá kéne adniuk egy Creative részleget, hogy saját pályákat alkothassunk. Izgatottan várom, hogy milyen újdonságokat fog tartalmazni a mód, és, hogy mikortól lesz végre elérhető.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár