Mégsem a Deadpool rendezője menti meg a Bosszúállók 5. részét

Mégsem a Deadpool rendezője menti meg a Bosszúállók 5. részét

Shawn Levy-t nem akarják elengedni a Marvel Moziverzumból, bár úgy tűnik mégis kénytelenek lesznek.

Nem badarság azt állítani, hogy megrekedt a nagy sikerű és nagy múltú MCU, és egyetlen produkció maradt, amely kihúzhatja a csávából, amely nem más, mint a Deadpool és Wolverine. Egyelőre úgy tűnik, hogy a Marvel Jézust is felvonultató film képes lehet rá, hogy visszahozza a franchise régi fényét, hiszen már az előrendelésekkel is rekordot döntött, a hozzá kitalált roppant beteg popcornos vödörről talán említést sem érdemes tenni mennyire imádják az emberek.

A film rendezője azonban úgy tűnik még nem szabadul meg ettől az univerzumtól, felröppentek a hírek ugyanis, hogy Shawn Levy-t nézte ki magának a Marvel, és szeretnék, ha ő dirigálná a következő Bosszúállókat – amelyre persze még elég sokat kell várnunk.

Előtte egyébként ahhoz is közel állt Levy, hogy övé legyen a The Flash rendezői széke, de végül ez az együttműködés meghíúsult.

„Minden héten felajánlanak nekem valamilyen IP-alapú filmet, és ahogy a bejelentések hiányából észrevehettétek, nagyjából mindig visszautasítom őket, mert látnom kell egy történetet, amit érdemes elmesélni.” – mondta korábban Shawn Levy az Entertainment Tonightnak.

Az önéletrajzában egyébként is kevés a folytatás, és inkább az olyan eredeti tartalmakra koncentrál, mint a Date Night, a This Is Where I Leave You és a The Internship. Levy aztán elismerte, hogy szóba hozták az Ezra Miller főszereplésével készülő The Flash rendezőjeként is, de erre a felkérésre végül nemet mondott.

Ezeket olvastad már?

Úgy látszik a Bosszúállók ötödik felvonásával is ez a helyzet, miután az egyik legbefolyásosabb bennfentes újságíró, Jeff Sneider arról számolt be, hogy biztosan nem Levy dirigálja majd ezt a filmet. Mindez azért jelenthet problémát, mert a hírek szerint a Russo testvérek (Joe és Anthony) bejelentkeztek az ötödik részre rendezőként, de őket a Marvel nem akarta már felfogadni. Ezért egyelőre nem csak az okoz problémát a stúdiónak, hogy merre terelgesse tovább Kang botrányát követően a hőseit, de egyelőre még rendezője sincs a 2026-ra tervezett alkotásnak, ráadásul már 2025 januárjában nekilátnának a munkálatoknak.

Kövess Minket!



Gamer szótár