Sokaknak okozott csalódást az XDefiant első évada

Sokaknak okozott csalódást az XDefiant első évada

A rengeteg szuper újdonságon túl érkezett egy kellemetlen frissítés is.

Az Ubisoft úgy tűnik ráérzett arra, hogy mire van szüksége a játékosoknak, ugyanis az XDefiant nagyon hamar hatalmas sikereket ért el, amivel számos hasonló FPS-t utasított maga mögé. Azonban ahogy ez lenni szokott, a kezdeti lelkesedés idővel apadt, és ez meglátszik a játékosbázis csökkenésén is. Aggódni azonban nincs okunk, hiszen mindez eddig csak előjáték volt, és az első éved csupán 2 napja, július 2-án vette kezdetét. Az előzetes ígéreteknek megfelelően számos izgalmas újdonságot kaptunk, azonban történtek olyan változtatások is, melyektől nincsen elragadtatva a közösség.

A season 1 többek között elhozta számunkra az új Clubhouse pályát, a Capture the Flag módot, három új fegyvert, a GSK-frakciót, és számos hibajavítást valamint játékmódosítást. Mostanra már az is biztos, hogy a további két map – a Daytona és a Rockefeller – az elkövetkezendő hónapokban kerülnek az XDefiantba. Mindez szép és jó, azonban megváltozott a Spiderbot képessége is, ami komoly problémát jelent.

A Spiderbotokat mostantól nem lehet manuálisan lelőni a játékosok arcáról, ami azt jelenti, hogy csupán azután iktathatjuk ki őket, miután egy csapattársunk leveszi az érintett játékosról. Ez a frissítés nem szerepelt az Ubisoft bejegyzésében, és a felhasználók egyáltalán nincsenek elragadtatva tőle. Sokak szerint ez teljesen élvezhetetlenné tette az XDefiantot, és nincs is értelme játszana vele, míg meg nem változtatják a most bekerült funkciót, míg mások szerint ez csupán egy véletlen, amit a következő frissítéssel eltávolít az Ubisoft. A vállalat még nem szólalt meg az ügyben.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár