Napokon belül a Game Passbe kerülhet a CoD: Modern Warfare 3

Napokon belül a Game Passbe kerülhet a CoD: Modern Warfare 3

A szivárogtatások szerint már ezen a héten játszhatnak vele az előfizetők.

Lehet, hogy jó páran vitába szállnának ezzel a kijelentésemmel, de szerintem a különböző videójátékos előfizetéses rendszerek közül a Microsoft viszi a prímet a Game Pass-szel. Nem elég, hogy a rá beruházók PC-n és az Xbox konzolokon is egyaránt élvezhetik a kínálatban megtalálható játékokat, folyamatosan frissül az így kipróbálható címek listája, melyek között mindig találkozhatunk igazi gyöngyszemekkel is. Nemrég például kiderült, hogy az év egyik legvártabb alkotása, a Call of Duty: Black Ops 6, már a megjelenés napjától elérhető lesz a Passben. Egy ideig úgy gondoltuk, hogy ez lesz az Activision FPS sorozatának az első része ami bekerül a kínálatba, azonban a legújabb szivárogtatások szerint őt megfogja előzni a Call of Duty: Modern Warfare 3, ami elméletileg már a napokban meg is érkezhet.

Az MW3 a legutóbbi CoD rész, ami habár nem mondható kiemelkedőnek – igazából egy eléggé összedobott projektről van szó, főleg a story mód szempontjából –, rengeteg rajongót vonzott, és a franchise játékosbázisa elsősorban itt található. Jelenleg ez a legjobb választás, ha valaki beakarna csatlakozni az évtizedek óta folyó kalandba, ráadásul tökéletes rávezetés ez a lépés a novemberben érkező Black Ops 6-ra.

Egy ideje már hallani lehetett arról, hogy a játék idővel a Game Pass részét képezheti, azonban több neves szivárogtató is azt állítja, hogy ez már július 24-én, az 5. évad kezdetekor megvalósulhat. Habár sem az Activision sem a Microsoft nem erősítette ezt meg, teljesen logikus döntésnek tűnik. Jelenleg mi nem tudunk mást tenni, mint várni két napot, hogy kiderüljön mi a valóság.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár