Megjött Game Passbe a Call of Duty: Modern Warfare 3, csak épp játszhatatlan a cucc

Megjött Game Passbe a Call of Duty: Modern Warfare 3, csak épp játszhatatlan a cucc

A játékosok egy része nem élvezheti a várva várt újdonságot.

A Microsoft a hosszas nyüstölés hatására mely arról szólt, hogy miért nem elég jó a Game Pass kínálata – meghúzta a váratlant, és a napokban elérhetővé tette az előfizetőknek a Call of Duty tavalyi számát, a Modern Warfare 3-at. Ezzel ez lett a franchise első része, ami bekerül a rendszerbe, így megelőzve az ősszel érkező Black Ops 6-ot, ami szintén a kínálat részét fogja képezni. Habár az MW3 nem a sorozat legkiemelkedőbb darabja, rengeteg pozitív tulajdonsága van, ami miatt érdemes elővenni, főleg, ha ezt ingyen megtehetjük. Nem csoda tehát, hogy azonnal tömegek ugrottak neki az Activision lövöldéjének, azonban sajnos nem volt olyan zökkenőmentes a rajt, mint arra előzetesen számítottunk.

A különböző közösségi médiás felületeken rengeteg játékos számolt be arról, hogy valamiért nem elérhető számukra a frissen hozzáadott cím, és mikor megpróbálkoznak a belépéssel, akkor különböző hibaüzenetekbe ütköznek. Azóta kiderült, hogy ez néhány, a Game Passhez kapcsolt webhely szerverproblémáinak tudható be.

„Körülbelül egy órája fejeztem be az MW3 telepítését game passból, és mindent megpróbáltam, de a játék folyamatosan összeomlik a hibakóddal (0x1). Kérlek segítsetek" – írja egy csalódott Reddit-felhasználó.

A Microsoft egyelőre még nem szólalt meg az ügyben, de biztosak lehetünk abban, hogy dolgoznak a probléma megoldásán. Egyébként ez összességében a játékosok csak egy kis részét érinti, a többiek leginkább arról számolnak be, hogy mennyire élvezik a dolgokat, a veteránok szerint pedig ellepték a Modern Warfare 3-at a kevésbé tapasztalt játékosok.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár