Fortnite: A világ egyik legismertebb DJ-je is csatlakozik a játékhoz

Fortnite: A világ egyik legismertebb DJ-je is csatlakozik a játékhoz

Készen álltok egy hatalmas bulira?

A héten bekerült a Fortnite-ba a várva várt frissítés, ami végre elhozta a játékosok számára a Tesla Cybertruckját, valamint a Fall Guys együttműködést, mely már évek óta csiklandozta a közösség fantáziáját. Ahogy arra a szivárogtatók filmeztettek, ezzel egy időben újabb adathalmazokra is számíthattunk, melyeket kibogozva ismételten kiderült pár izgalmas dolog a játék jövőjével kapcsolatban. Ez így is történt, és mind közül a legizgalmasabb fejlemény az, hogy hamarosan a világ egyik legismertebb DJ-je, Alan Walker is tiszteletét teszi a Fortnite-ban.

Ugyan még csak pár hete derült ki, hogy a Fortnite Festival részeként idén Snoop Dog és Karol G is elérhető lesz, és valószínűleg koncertet is ad, úgy tűnik, hogy további zenészekre számíthatunk. Azt egyelőre homály fedi, hogy Alan Walker milyen formában érkezik, de abban biztosak lehetünk, hogy az Icon Series részét fogja képezni, és megvásárolható lesz a kinézete. Egyébként ha valaki valami csoda folytán nem ismerné a 26 éves norvég DJ-t, akkor is legalább az alábbi számával már találkozott, mely jelenleg 3,6 milliárd lejátszásnál tart.

Mivel Snoop Dog valószínűleg a következő, Karol G pedig az azutáni Fortnite Festival arca lesz – legalábbis a szivárogtatók szerint –, ebből arra következtethetünk, hogy Alan Walker vagy csupán az év legvégén, vagy ettől a módtól teljesen függetlenül kap együttműködést, ami egyébként a valóságtól egyáltalán nem elrugaszkodott ötlet.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár