Cal Kestis leugrik a képernyőről egy ultrarealisztikus Star Wars Jedi modnak köszönhetően

Cal Kestis leugrik a képernyőről egy ultrarealisztikus Star Wars Jedi modnak köszönhetően

Még most is keressük az állunkat a videót látván.

A Csillagok háborúja már nem csak a nagyvásznon hódít, hiszen az utóbbi években napvilágot látott néhány érdekes sorozat, de a videójátékok piacán is megjelent egy alkotás, amely rögtön belopta magát a játékosok szívébe. A Star Wars Jedi Fallen Order 2019-ben robbant be a köztudatba, majd négy évvel később megérkezett a folytatás, a Survivor. Olyan élményt nyújtanak, ami tényleg nagyszerű érzéssel töltheti el a rajongókat, de még azok is élvezettel vághattak/vághatnak neki – mint például jómagam –, akik nem igazán ismerték/ismerik ezt a világot.

Nagyszerűen néz ki a játék, de nem csak a grafikája miatt lehet kedvelni Cal Kestis történetét. Mindenesetre most egy új videóban megcsodálhatjuk, hogy mire képes néhány olyan moddal a program, amelyben feltúrbóztak ezt azt, ezáltal még durvábban fest a képernyőn a játék – mindezt 8K felbontás mellett.

A Beyond Dreams által összeállított felvételein lehet megcsodálni, hogy miként fest a Respawn égisze alatt készült sorozat második része az olyan modokkal, mint az Ultra+, amely a Hogwarts Legacyhoz kifejlesztett modhoz hasonlóan javítja a vízeffekteket, a megvilágítást és a textúrákat. Még káprázatosabbá teszi a környezetet a NiceGuy által életre hívott Complete RT shader, ami egy fejlett ray tracing shader, és lehetővé teszi a különböző tükröződéseket, mint például a Diffuse Illumination és Specular Reflection.

Bár ezekkel a modokkal még varázslatosabbá lehet tenni a Star Wars Jedi Survivor látványvilágát, sajnos egyik sem tudta javítani a teljesítményét, amely még több frissítés után is sok kívánnivalót hagy maga után. Kár, hogy a játék egyik platformon sem fut jól igazán, hiszen minden szempontból határozott előrelépés az elődjéhez képest, ha ezt sikerülne megvalósítani.

Ezeket olvastad már?

A Star Wars Jedi Survivor minden létező platformon (PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S) beszerezhető már, és ha minden igaz akkor idővel PlayStation 4-re és Xbox One-ra is kiadják majd.

Kövess Minket!



Gamer szótár