Imádjuk! - Jamie Lee Curtis egyetlen szóval hazavágta a Marvelt

Imádjuk! - Jamie Lee Curtis egyetlen szóval hazavágta a Marvelt

És te tudod, hogy melyik Phase-ben jár az MCU?

Múlt héten tartották a San Diegó-i Comic Cont, ami az év egyik, ha nem a legnagyobb geek rendezvénye. Ezen a helyszínen számíthatunk a legnagyobb bejelentésekre, ezen a helyszínen teszi tiszteletét a legtöbb világsztár és persze innen jönnek a legviccesebb beszólások is. Nagyon úgy tűnik, hogy az idei legjobb oltás díját az Oscar-, BAFTA- és kétszeres Golden Globe-díjas színésznő, Jamie Lee Curtis (Halloween, True Lies, Knives Out) nyerte. A színésznő az MTV vendége volt, ahol társaival együtt random kérdésekre kellett válaszolniuk, gyorsan, gondolkodás nélkül. Ennek a pár percnek az eredménye a következő fergeteges válasz:

„Melyik Phase-ben jár éppen az MCU?"

Jamie Lee Curtis: „A rosszban"

Persze szándékos poén volt, de nem mondott valótlant. Nem elég, hogy az MCU-történelem mélységeit súrolják az olyan filmek, mint a The Marvels vagy az Ant-Man and the Wasp: Quantumania, de a nézők is kezdik elveszíteni a fonalat, hogy most akkor mi és mikor történik az MCU-ban, sőt, maguk a készítők is. Kezdenek kifogyni az ötletekből és a kreativitásból, és már olyan elkeseredett lépéseket tesznek, mint hogy egyelőre tisztázatlanul de valahogy kihúzzák majd a képletből azt a Kangot akit az új MCU-éra főellenlábasának szántak és helyette inkább visszahozzák Robert Downey Jr-t, ezúttal, mint Doctor Doom.

Vicces volt és fölösleges megsértődni Jamie Lee Curtis válaszán? Igen! Ugyanakkor igaza volt és tényleg gáz, ami az MCU-val történik immár évek óta? De még mennyire!

Kövess Minket!



Gamer szótár