Nem csak a maffia vár tart karokkal microsoftos előfizetéssel

Nem csak a maffia vár tart karokkal microsoftos előfizetéssel

Kiderült, hogy mivel játszhatunk augusztus első felében a Game Pass szolgáltatásában, panaszra pedig nincs okunk.

Nincs nagy meglepetés a Game Pass augusztusi felhozatalában, mert már hetek óta pletykák tárgyát képezi, hogy két zseniális játék, a Mafia: Definitive Edition és a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy bekerül a kínálatba. Előbbit egyébként már a múlt héten elismerte a 2K, de utóbbiról ezidáig csak pletykák szóltak. Ezért is örömteli, hogy végre maga a Microsoft állt elő az információval, miszerint egy friss megjelenésen túl jönnek ezek is napokon belül.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Ezt a legendás franchise-t aligha kell bárkinek is bemutatni, de valószínűleg még a felújított változat érdemeiről is feleslegesen koptatnánk a billentyűzetünket, hiszen az is már több mint hét éve jelent meg először. Szóval legyen elég annyi, hogy a Steamen éppen remek áron beszerezhető Crash Bandicoot N. Sane Trilogy három kihagyhatatlan játékot rejt: a Crash Bandicoot első része mellett a Cortex Strikes Back és a Warped alcímű második és harmadik epizódokat kapjuk még egy csomagban. A Crash Bandicoot N. Sane Trilogy augusztus 8-tól lesz játszható az előfizetők számára.

Mafia: Definitive Edition

A Mafia: Definitive Edition révén lenyűgöző 4K/HDR látványvilággal, az eredetihez képest kibővített történettel, valamint új játékmenet-fejlesztésekkel játszhatjuk újra ma a 2002-es Mafia: The City of Lost Heavent. Tommy Angelo alvilági felemelkedése és elkerülhetetlen bukása nem csak a videójátékok, minden médium összes gengsztersztorijával felveszi a kesztyűt, éppen ezért egyszer mindenkinek ki kell játszania! A Mafia: Definitive Edition augusztus 13-án csatlakozik a Game Pass kínálatához.

Creatures of Ava

Az előbbi játékokat látva különösen humoros, hogy a meglepetés az augusztusi felhozatalban pont egy olyan cím, ami friss megjelenésnek számít. Ráadásul az Inverge Studios játékáról ezer éve tudjuk, hogy jön a Game Passbe, csak eddig azt titokban tartották, hogy mikor. Most azonban lehullott a lepel: augusztus 7-én, vagyis már a mai naptól kezdve próbálkozhatunk a világot veszélyeztető fertőzés megakadályozásában Ava kedves kis állatkáinak társaságában.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár