Heteken belül beléphetünk a maffiába, hála az Xbox előfizetéses szolgáltatásának

Heteken belül beléphetünk a maffiába, hála az Xbox előfizetéses szolgáltatásának

A Mafia: Definitive Edition már eredeti formájában is kihagyhatatlan volt, de a felújított változatát egyetlen előfizető sem utasíthatja vissza!

Tegnap mi is beszámoltunk a pletykáról, miszerint a Mafia: Definitive Edition hamarosan bekerülhet a Game Pass kínálatába. A megbízható szivárogtató hírében álló NateTheHate nem tévedett: a 2K ugyanis azóta bejelentette, hogy a játék tényleg benne lesz az Xbox előfizetéses szolgáltatásában, erre pedig nem is kell sokat várnia a konzolon vagy PC-n játszóknak, mert augusztus 13. lesz a nagy nap, amikor befut az első Mafia remake-je.

A Mafia: Definitive Edition révén lenyűgöző 4K/HDR látványvilággal, az eredetihez képest kibővített történettel, valamint új játékmenet-fejlesztésekkel játszhatjuk újra ma a 2002-es Mafia: The City of Lost Heavent. A legelső Mafiában egy egyszerű taxisból válunk a fiktív Lost Heaven-i bűnszervezet végrehajtójává. Azonban Tommy Angelo alvilági felemelkedése nemcsak egyre több pénzzel és kiváltsággal jár, hanem egyre többeknek szúrja majd a szemét is. A bonyodalmak pedig egy igazi klasszikus gengszterfilmes lezárásban csúcsosodnak ki – valószínűleg még évek múltán is kísérteni fognak a záró képsorok.

Egyébként nem csak a Mafia miatt tűnik megérősnek manapság a Game Pass, hiszen folyamatosan hallani pletykákat hasonlóan izgalmas játékok érkezéséről. Nemrég befutott a Call of Duty: Modern Warfare 3, de hamarosan például a GTA 5, a Crash Bandicoot N Sane Trilogy és a Wargroove 2 is csatlakozhat az impozáns névsorhoz, ha igazak a híresztelések. És akkor azt még nem is említettük, hogy a hetente jelentkező Xbox Free Play Days keretében mindig akad valami újdonság, amit a konzolos előfizetők kipróbálhatnak.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár