Károgók ide vagy oda, a Star Wars Outlawst bizony rengetegen várják

Károgók ide vagy oda, a Star Wars Outlawst bizony rengetegen várják

Már mehetnek is a szabik augusztus 30-ra, jön a Star Wars Outlaws.

Nem csak az Assassin's creed Shadows, de a Star Wars Outlaws körüli is vannak kisebb-nagyobb viták. Ha engem kérdeztek, ezek egy része egyértelműen jogos, egy jó nagy adagja viszont abszolút logikátlan, felesleges hiszti, amivel csak magukat hergelik a játékosok. Félreértés ne essék, a kritika jó és hasznos tud lenni, és természetesen senki nincs arra kötelezve, hogy bármelyik játékot istenítse, de a "kritikák" zöme nem átgondolt és megalapozott észrevétel, hanem egyszerű hiszti, divat hiszen ha valakit, akkor a Ubisoftot igazán szeretik ekézni a játékosok. Legalábbis egy hangos kisebbség.

Hiszen az igazság az, hogy hiszti ide vagy oda, a Ubisoft játékai többnyire nagyon jól fognyak, kivéve persze a Skull & Bonest. Sokan az Outlawst is a földbe döngölik, pedig még meg sem jelent a játék, de aközben a valóság az, hogy a játék legjobban várt programok között van. A PlayStation UK előrendelései között például a 3. helyet foglalja el és csak olyan címek előzik meg, mint az új CoD vagy az FC 25 és ennek a két játéknak a különböző kiadásai. Márpedig ha valami az ES Sports FC és a Call of Duty kapuit döngeti, ott különösebb anyagi problémákra nem kell számítani.

Az már más kérdés persze, hogy a kritika miként díjazza majd a játékot. Valószínűleg nem az Outlaws lesz az év játéka, ezt meg kell hagyni, de az előzetes vélemények biztatóak, ahogy az is, hogy sokan egyszerűen a Star Warsos Red Dead Redemption 2-nek tartják a játékot.

A Star Wars Outlaws augusztus 30-án érkezik PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re.

Kövess Minket!



Gamer szótár