Kiszivárgott a Thunderbolts* első előzetese, nézd meg, amíg még tudod

Kiszivárgott a Thunderbolts* első előzetese, nézd meg, amíg még tudod

Meglepően szórakoztatónak ígérkezik a csapatfilm, ami a Marvel mozis univerzumának B-kategóriás karaktereivel próbálja elnyerni a tetszésünket.

A Disney és a Marvel mostanában több jövőbeli projektjéről is tartott prezentációt. A San Diego-i Comic Conon többek között bejelentették Robert Downey Jr. visszatérését, aki ezúttal Vasember helyett egy másik bádogruhát, Dr. Doom álarcát öltheti magára. De kaptunk már előzetest például a 2025-öt nyitó Amerika Kapitány: Szép új világhoz is. Azonban a Marvel történetének egy furcsa pontja volt már az is, amikor a nemrég rendezett D23 után kiszivárgott a Fantasztikus Négyes első előzetese. Most pedig újabb porszem került a Disney marketing gépezetébe, mert egy újabb film előzetesét lőtték el a rajongók idő előtt.

A Thunderbolts*, avagy régi nevén Thunderbolts egy papíron igen furcsa, egy ideig hánykolódó, ám végül sínre került projekt. Lényegében ez egy Öngyilkos Osztag kaliberű csapatfilm lesz, tele a Marvel korábbi filmjeinek lesajnált karaktereivel. Persze ez nem jelenti azt, hogy egy B-kategóriás valamit kapunk, elvégre a színészek közül többen is hatalmas sztárok. Csupán maguk a karaktereik nem kaptak még akkora rivaldafényt, mint amekkorát érdemeltek volna.

A kiszivárgott előzetes alapján ez bizony a Thunderbolts*-ban megváltozik, ugyanis a gyenge minőségű hang és kép ellenére könnyedén átjön, hogy egy humoros és szórakoztató filmmel készülnek nekünk a Marvelnél. Nem árt azonban sietni, mert az ITT vagy ITT elérhető felvételeket bizonyára minél hamarabb el akarja majd törölni a stúdió a föld színéről.

A Thunderbolts*-ban Sebastian Stan Bucky Barnesként, Florence Pugh Yelena Belovaként, David Harbour Red Guardianként, Wyatt Russell U.S. Agentként, Olga Kurylenko Taskmasterként, Hannah John-Kamen Ghostként és Julia Louis-Dreyfus Valentina Allegra de Fontaine-ként tér vissza. Továbbá szerepelni fog még a filmben Lewis Pullman Bob / Sentry szerepében, valamint a Marvel különc csapatának nevét kölcsönző Thadeus „Thunderbolt” Ross is Harrison Ford alakításában – a legendás színész először a szintén jövőre érkező Amerika Kapitány 4-ben debütál az MCU-ban.

A Thunderbolts* 2025. április 30-án érkezik a hazai mozikba.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN