Belovagolt a Kingdom Come Deliverance 2 gyűjtői kiadása

Belovagolt a Kingdom Come Deliverance 2 gyűjtői kiadása

Nem csak a képernyőnkön lovagol majd Henry, ha lecsapunk a gyűjtői kiadásra.

Már ezerrel pörög Kölnben a Gamescom, ennek megfelelően rengeteg bejelentés történt már a napokban. Rendkívül termékeny most például a Kingdom Come: Deliverance 2 fejlesztéséért felelős Warhorse Studios is, akik miután felfedték a megjelenési dátumot, rögvest 25 percnyi játékmenettel örvendeztettek meg bennünket, amiből nem csak néhány alapvető funkciót ismerhettünk meg, de már-már a játék világának ízét-szagát is.

A középkori Bohém Királyság jövőjéért harcoló Henry azonban nem csak a képernyőnkön lovagol majd, ha esetleg úgy döntünk, hogy lecsapnánk a Kingdom Come: Deliverance 2 gyűjtői kiadására. Mert a Warhorse által a napokban leleplezett csomagban egy 30 centiméteres szobor jár a vásárlóknak, amely a tetőtől talpig lovagnak öltözött főhőst a Pebbles nevű lován ábrázolja. Ezen felül jár még egy levél, egy szövetből készült térkép, egy kitűző szett címerekkel, valamint gyűjthető kártyák. Ja, és a legfontosabbat majdnem kihagytuk (pont úgy, ahogyan más kiadók szokták a gyűjtői pakkokból): a játék Gold Editionje is a csomag részét képezi majd, nem kell külön még beszerezni azt.

A Kingdom Come: Deliverance 2 gyűjtői kiadása elméletileg már előrendelhető, azonban pontos információkat az árral vagy elérhetőséggel kapcsolatban a cikk írásának pillanatában nem találtunk. A fejlesztők azt írják a honlapjukon, hogy keressünk fel helyi kereskedőket, ám egyetlen ilyen kínálatában sem volt még ott ez a csomag. A kiadás gyártásáért felelős Plaion felületein pedig még eddig sem jutottunk, szóval az ár kérdéses. A közösségi médiában terjedő hírek alapján olyan országokban, ahol már elérhető az előrendelés (például az Egyesült Királyságban) 200 fontot, vagyis kb. 92 ezer forintot kóstál ez a pakk. De amíg nincs hivatalos magyar ár, ezt inkább tájékoztató jelleggel biggyesztettük ide. A valóságtartama viszont annyiból nem kizárható, hogy rendre ennyibe vagy még többe kerülnek a hasonló különleges kiadások.

A Kingdom Come: Deliverance 2 Playstation 4-re és PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X|S-re, valamint PC-re érkezik 2025. február 11-én.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár