Hamarosan mozgásban láthatjuk a Kingdom Come: Deliverance 2-t, kár, hogy csúszik a megjelenés

Hamarosan mozgásban láthatjuk a Kingdom Come: Deliverance 2-t, kár, hogy csúszik a megjelenés

A Gamescom ideje alatt sok jósággal készül a Kingdom Come: Deliverance 2-t fejlesztő Warhorse Studios a látogatóknak.

A Warhorse Studios áprilisban hivatalosan is bejelentette a Kingdom Come: Deliverance 2-t, a középkori Bohém Királyságot fűszál pontossággal életre keltő, nagysikerű RPG-jük folytatását. A játék első előzetese ugyan idő előtt kiszivárgott, így is volt meglepetés, amikor például kiderült, hogy az előző generációs konzolokra is jön majd. Igaz, ez azóta inkább problémának mintsem előnynek tűnik, cserében legalább minden edddiginél hitelesebb, immerzívebb lehet a folytatás, hála a kincses kamrának, ami az előző epizód kiadása óta gyarapodik.

A kompromisszumok sora azonban nem áll meg ennyiben. A Warhorse Studios ugyanis bejelentette, hogy a jövő heti Gamescomon végre mozgásban is láthatjuk majd a Kingdom Come: Deliverance 2-t, sőt, nem kevesebb, mint 20 percnyi játékmenet videót ígérnek a fejlesztők a gyűjtői kiadás bemutatása mellett (ennek doboza már látszik is az alábbi felvételen). Igen ám, de ezzel együtt egy szomorú hír is jött, miszerint az eredeti tervekkel ellentétben nem 2024 végéig, hanem csak 2025-ben kapjuk meg a várva várt folytatást. Legalább annyival beljebb vagyunk, hogy ha már úgy is csúszik a program, kapott egy konkrét megjelenési dátumot: 2025. február 11.

Szintén érdemes lesz figyelni a jövő héten arra, hogy a Gamescomon az újságírók és a tartalomgyártók kipróbálhatják a Kingdom Come 2 egy korai változatát és előzetesen nyilatkozhatnak is róla. Tehát a játékmeneten túl néhány nyilvános véleményre is számítani lehet majd a videójáték-iparban dolgozóktól, ami mindenképp üdvözlendő, mert segíthet belőni a játék állapotát. De ezen túl a helyszínen lévő látogatóknak is lesz lehetősége egy demóval játszani, szóval ha esetleg Kölnben jársz augusztus 21-25. között, érdemes lehet felkeresni a Warhorse Studios standját a 9-es csarnokban.

A Kingdom Come: Deliverance 2 Playstation 4-re és PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X|S-re, valamint PC-re érkezik 2025. február 11-én. A legnagyobb fanok ráadásul ingyen kapják meg a játékot, amiért támogatták az első rész elkészültét.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár