WoW: The War Within: Így nyithatod meg az új fajt a játékban

WoW: The War Within: Így nyithatod meg az új fajt a játékban

Te indítasz majd új karit az új fajjal?

A holnapi naptól kezdve nem csak az előrendelők, a sajtó és a tartalomgyártók, hanem bárki más is belevetheti magát az idén 20 éves World of Warcraft legújabb kiegészítőjébe. A The War Within azontúl, hogy rengeteg újdonsággal és frissítéssel érkezik, egy sokkal nagyobb terv, egy három kiegészítős trilógia első lépcsőfoka, ami arra hivatott, hogy alapjaiban újítsa meg a WoW-ot és egy új érát teremtsen. Meglátjuk majd miként válik be a Worldsoul Saga névre hallgató trilógia, az biztos, hogy ezúttal nem érheti szó a Blizzard háza táját, tényleg próbálkoznak, tényleg szeretnék megújítani a játékot és tényleg szeretnének egyszerre kedvezni a legnagyobb veteránoknak és a legfiatalabb újoncoknak is.

Az új kiegészítő egyik legnagyobb újdonsága az új faj, az Earthenek, akik bár hivatalosan Allied Race-ként szerepelnek a játékban, a fajt mégis egyaránt választhatják allis (For Azeroth! For the Alliance!) és hordás (fúj) játékosok is. Az új faj viszont nem elérhető rögtön az új kiegészítő elején, elsőként véghez kell vinnünk néhány feladatot, hogy gyakorlatilag jutalomként megkapjuk az Earthen fajt.

Négy kampányt kell teljesítenünk a faj megnyitásához és bár jogos lenne a kérdés, hogy mi a helyzet a repuval, az eddigi információk alapján az új faj megnyitásához nem szükséges valamely új reput kimaxolni. Elegendő, ha a következő kampányokat és quest-sorozatokat teljesítjük:

  • The War Within kampány
  • Mourning Rise
  • Broken Tools
  • Merrix and Steelvein

Ami pedig a classokat illeti, az Earthen fajt a következő kilenc class valamelyikével nyúzhatjuk:

  1. Hunter
  2. Mage
  3. Monk
  4. Paladin
  5. Priest
  6. Rogue
  7. Shaman
  8. Warlock
  9. Warrior

Kövess Minket!



Gamer szótár