Egy ócska dísszel szúrja ki a Star Wars Outlaws mentésüket elbukó játékosok szemét az Ubisoft

Egy ócska dísszel szúrja ki a Star Wars Outlaws mentésüket elbukó játékosok szemét az Ubisoft

Az Ubisoft belekezdett a Star Wars Outlaws mentésüket egy frissítéssel elveszítő PS5 játékosok kompenzálásába, de vajon ez elég ezért?

Tegnap írtunk róla, hogy a Star Wars Outlaws megjelenése nem minden platformon alakult tökéletesen, mert a PlayStation 5 tulajok, akik úgy döntöttek, hogy leszúrkolják a 110 vagy 130 dollárt a Gold vagy Ultimate kiadásokért, kénytelenek lesznek újrakezdeni a játékot. A probléma hátterében egy új frissítés állt: az 1.000.002-es folt telepítése után előfordulhat, hogy a régi mentésedben benne maradhatnak a játékbeli haladást gátló bugok, ezért érdemes teljesen újat indítani. Vagyis hiába kapták kézhez a legdrágább verziók előrendelői a játékot már kedden, az aznap beletett energiájuk mit sem ért PS5-ön.

Vagy mégsem ment kárba az elvesztegetett idő? Az Ubisoft a nagy visszhangot kapó hiba után újabb emailben tájékoztatta az érintetteket, ezt pedig közzétette a régen az IGN-nél dolgozó, mostanában a WWE műsorvezetői szerepében látható Greg Miller. A levél szerint az Ubisoft szeretné kompenzálni a mentésüket elveszítő PS5-ös játékosokat, ennek érdekében pedig kapni fognak egy dísztárgyat, amit a Trailblazer nevű űrhajóban helyezhetnek el, valamint 100 Ubisoft Connect Unitot, amiből további extrákat vehetnek. Utóbbit folyamatosan adják hozzá a játékosok fiókjához, míg előbbit Toshara újbóli elérését követően a játékban kell keresni majd a hajón található ládikában.

Az 1.000.002-es patch rengeteg problémát javít, továbbá elhozza a 40FPS-t célzó módot is a teljesítmény profilok közé, tehát a mentések potenciális bukása ellenére nagyon is érdemes letölteni azt PlayStation 5-re. Viszont nem árt számolni vele, hogy legjobb esetben is csak valami ócska díszt és pár további itemre beváltható internetes pontot kapsz akkor, ha a korai hozzáférésed nem volt annyira zökkenőmentes, mint elvárnád. Ami nem sok azért cserében, hogy lényegében háromról két napra csökkent az előrendelői bónusz idő. Ezen a ponton már adja magát a kérdés, hogy ezt a New Game+ után szabadon nevezhetjük-e New Game- funkciónak?

Bár a Star Wars Outlaws augusztus 27. óta már elérhető a Gold és Ultimate Edition előrendelői számára, csak augusztus 30-tól játszhat vele bárki PC-n, PS5-ön és Xbox Series X|S-en.


Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár