Most féláron készülhettek fel a GTA 6-ra a klasszikusokkal

Most féláron készülhettek fel a GTA 6-ra a klasszikusokkal

Ha szeretnétek visszamenni az időben és újraélni Claude, Tommy Vercetti vagy Carl „CJ” Johnson történeteit, akkor ez egy igen jó pillanatnak tűnik.

Lehet, hogy hamarabb jön a GTA 6, mint az Ahsoka sorozat második évada, de még így is legalább egy évet kell várnunk a Rockstar Games következő nagy dobására. És ugyebár ez csak a konzolos játékosokra vonatkozik, nem tudni még, hogy a PC-sek mikor merülhetnek el újra Vice City-ben. De hát miről beszélünk, hiszen van egy játék, amiben ezt már megtehettük 20 évvel ezelőtt! Igen ám, csak a Vice City-t legális úton az eredeti formájában már nem lehet beszerezni. Így maradt a felújított trilógiát tartalmazó csomag, ami finoman szólva sem volt nagy siker a megjelenésekor, de legalább sokat kértek érte.

Tény és való, a Grove Street Games tragikus GTA III, Vice City és San Andreas remake-je után a netflixes változat végre elhozta, amire a játékosok vágytak. De a jobb verziót elsősorban mobilos platformokon élvezhetik a nosztalgiázni vágyók, mindenki másnak továbbra is a valamilyen megmagyarázhatatlan okból a 60 euróért vagy 20 990 forintért kínált Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Editionnel kell szivatnia magát. Vagy mégsem?

Nem próbáltuk a játékot a megjelenés óta, de a Steamen mostanában egészen pozitívak a visszajelzések a Vice City és a San Andreas alatt (a GTA III értékelése még mindig vegyes). Teljes árat persze így sem érnek ezek, de a trilógia mindhárom epizódját magába foglaló pakk most féláron megy szeptember 16-ig. Ez a Steamen 29,99 eurót, az Epic Games Store-ban 10 495 forintot jelent, ami nem hangzik annyira rosszul, pláne, hogy egyenként ugyanennyiért árulják ezeket a címeket egyébként.

Szóval ha szeretnétek visszamenni az időben és újraélni Claude, Tommy Vercetti vagy Carl „CJ” Johnson történeteit, akkor ez egy igen jó pillanatnak tűnik. Vásárlás előtt persze érdemes lehet elmélyülni abban, hogy pontosan milyen is a játékok állapota jelenleg, mert mi látatlanban azért nem akarjuk lelkesen ajánlani azt úgy, mintha valami sorsfordító üzlet lenne a sokat ekézett trilógia megvétele – csupán szerettük volna felhívni a figyelmet rá, hogy most olcsóbb.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár