Fortnite: Napokon belül érkezik a NASCAR együttműködés

Fortnite: Napokon belül érkezik a NASCAR együttműködés

Ez lehet az eddigi legnagyobb autós kollaboráció?

Régen egyszerűbb volt a helyzet, mikor az Epic Games bejelentett egy közelgő együttműködést, hiszen a Fortnite Battle Royale világán kívül nem igazán valósulhatott meg az máshol, így nagyjából tudhattuk, hogy mire számítsunk. Nos, azóta már sok víz átfolyt a szigeten, és olyan módokkal bővült a játék mint például a Creative, a Fortnite Festival, a LEGO Fortnite vagy a Rocket Racing. Mind külön-külön felületet biztosít a kollaborációk lebonyolítására, így mikor az Epic bejelentette, hogy napokon belül valamilyen formában a NASCAR is részét fogja képezni a legendás játéknak, a rajongók kétségbeesett találgatásba kezdtek.

A hivatalos Fortnite Competitive X-oldalon történt a bejelentés, mely szerint „A NASCAR készen áll, hogy energiát hozzon az FNCS Global Championshipbe." Ebből csupán annyi derül ki biztosan, hogy valamiféle kollaboráció van készülőben, aminek köze lesz az FNCS-hez. Hogy ez csak arra az időre és eseményre korlátozódik-e majd, vagy nagyobb részét fogja-e képezni a játéknak, az valószínűleg csak a következő bejelentésből fog kiderülni. A közösség egy része biztosra veszi, hogy a Rocket Racing is részesülni fog az együttműködésből, hiszen mégiscsak autókról van szó, de sokan új Battle Royale-on belüli járműveket remélnek tőle.

Bármi is legyen a valóság, abban biztosak lehetünk, hogy nem fogunk csalódni, hiszen az Epic mindig nagyon odateszi magát ha crossoverekről van szó, és legtöbbször minden előzetes képzeletünket felülmúlja. Csupán egy nap és kiderül az igazság.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár