FPS formában térhet vissza a StarCraft?

FPS formában térhet vissza a StarCraft?

Elég furcsa lenne, ha nem RTS lenne a StarCraft 3, nem?

Bár az Overwatch 2-vel alaposan befürdött a Blizzard, a Diablo 4-gyel és most az új WoW kiegészítővel sikerült szerezniük néhány piros pontot a rajongók köreiben. A meglévő projektjeik mellett pedig több újdonságon is dolgoztak, dolgoznak még mindig. Tervben volt és hivatalosan is megerősítették anno, hogy egy olyan survival RPG-játékon dolgoztak ami egy teljesen új fantasy világban játszódott volna, ám ezt végül törölték és valószínűleg sosem fogjuk már látni mire is készültek a programmal.

Most pedig úgy tűnik, nemrég valami teljesen újba kezdtek bele. Erről egy Blizzardos alkalmazott, Chris, McCabe LinkedIn profilja árulkodik. Az ott szereplő információk szerint Chris 2022 óta nem csak az OW2-n, de egy még be nem jelentett játékon is dolgozik.

A profil csupán annyit árult el a játékról, hogy AAA-kategóriás, FPS-RPG keverékről van szó. A rajongóknak viszont több sem kellett, máris vad találgatásokba kezdtek, hogy mi is lehet ez. Az egyik legnépszerűbb teória, hogy a StarCraft-széria visszatéréséről van szó, amit már lassan két éve pletykálnak. Persze elég őrült gondolat, hogy a Blizzard dobná az RTS körítést és FPS-t csinálna a StarCraftból, de semmi sem lehetetlen.

Te mit szólnál hozzá? Örülnél, ha jönne egy új StarCraft-játék, de az egy FPS lenne?

Kövess Minket!



Gamer szótár