Most közel féláron szerezhető be az idei év egyik legjobban várt játéka

Most közel féláron szerezhető be az idei év egyik legjobban várt játéka

Ennél jobb alkalom aligha lesz a megvásárlására.

Közel 6 hónap telt el azóta, hogy megjelent az idei év egyik legjobban várt játéka, a Capcom által fejlesztett Dragon's Dogma 2. Annak ellenére, hogy az akció-RPG vegyes fogadtatásban részesült – mely elsősorban a rengeteg mikrotranzakciós elemnek köszönhető, amik részben pay to winné tették a játékot –, a rajongók úgy kapkodták mint a cukrot, és nagyon hamar átlépte a 10 millió eladott példányt. Az átfogó kritikánkat a játékról IDE KATTINTVA olvashatod el. Örömhírünk van viszont azok számára, akik mindeddig nem csaptak le rá, hiszen a Steam felületén most történelmileg alacsony áron szerezhető be.

A Dragon's Dogma 2 összességében egy szuper játék, és sikeresen megadta a műfaj szerelmeseinek azt, amire vágytak. A fejlesztők már egy hatalmas DLC kiadásán munkálkodnak, mely rengeteg újdonságot fog tartalmazni, és előreláthatólag idén novemberben érkezik, de egy kis csúszásra is lehet számítani. Ezért is tökéletes a mostani alkalom, mely során közel féláron vehetjük meg az eredeti játékot. Jelen pillanatban 43%-os leárazás vonatkozik rá, tehát az eredeti 64,99 euró helyett, csupán 37,04 eurót – 14 600 forintot – kell fizetnünk érte.

Ezenfelül a Dragon's Dogma 2 Deluxe Edition 38%-kal, a Dragon's Dogma 2: A Boon for Adventurers - New Journey Pack 33%-kal, a többi kiegészítő tartalom pedig 20%-kal olcsóbb. Nem valószínű, hogy a közeljövőben lesz hasonló lehetőség, ezzel pedig szeptember 29-ig élhetünk.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár