Az Edgerunners sikerén felbuzdulva már jön is a Netflix új animációs Cyberpunkja

Az Edgerunners sikerén felbuzdulva már jön is a Netflix új animációs Cyberpunkja

A CD Projekt RED igazgatója korábban már beszélt róla, hogy szeretnének a Cyberpunk: Edgerunnershöz hasonló projekteket csinálni, és most végre hivatalossá vált, hogy a Netflix dolgozik egy ilyen műsoron.

A Cyberpunk 2077 rajtja koránt sem alakult jól, de az évek alatt nem csak technikailag sikerült helyrepofoznia a CD Projekt REDnek a játékát, hanem a renoméja is az egekben van ennek a kitartó munkának hála. Éppen ezért nem volt meglepő, hogy két évvel ezelőtt még egy brutális anime spin-off sztorit is csinált belőle a Netflix, hiszen a játékosok egyértelműen imádják az IP-t, szívesen néztek volna még további sztorikat belőle. És bár voltak fenntartások, hogy az élőszereplős The Witcherhez hasonlóan ezt is elrontják majd, a Cyberpunk: Edgerunners zseniális lett.

Persze azóta eltelt két év, folytatás pedig annak ellenére sem jött, hogy korábban a CD Projekt RED vezérigazgatója, Michał Nowakowski úgy nyilatkozott, hogy szeretnének több animációs projektet csinálni. Azonban a várakozás nem volt hiábavaló, mert tegnap a Geeked Week '24-en megjelent egy rövid ízelítő előzetes, miszerint a Netflix és a CDPR újabb Cyberpunk témájú alkotáson dolgozik:

A fenti videóból sajnos túl sok dolog nem derül ki az új projektről. Még az sem egyértelmű, hogy lesz-e köze az Edgerunnershöz vagy sem, bár nem hinnénk, hogy ezt véka alá rejtenék, ha a válasz igen lenne. Ami biztos, hogy ez is egy animációs alkotás lesz és Night City-ben fog játszódni. De hogy film vagy sorozat-e, miről szól, mikor játszódik, kik szinkronizálják, az továbbra is rejtély. Ahogyan az is, hogy mikor jelenhet meg ez az új Cyberpunk 2077 világában játszódó netflixes tartalom, bár a cég azt ígéri, hogy hamarosan további részletekkel jelentkeznek majd.

Nem ez a Cyberpunk film / sorozat volt az egyetlen érdekesség, amit a Netflix bejelentett a Geeked Week '24 során: biztosan jön még egy Splinter Cell és egy Devil May Cry anime is a tartalomszolgáltató kínálatába.

Borítókép: CD Projekt RED

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár