Egy anime segíthet feledtetni, hogy már 11 éve várunk az új Splinter Cellre

Egy anime segíthet feledtetni, hogy már 11 éve várunk az új Splinter Cellre

Bemutatkozott a Splinter Cell: Deathwatch is a Geeked Week '24 során.

Idén már 22 éves a legelső Splinter Cell videójáték. A Tom Clancy regényéből készült ikonikus lopakodós játék állítólag még visszaköszön egy szép napon, ha az Ubisoftnak sikerül befejeznie a remake-et. Ezt eredetileg 2021-ben jelentette be a cég, de sajnos 2022 ősze óta egy szót sem szóltak róla, és akkor is csak négy darab koncepciós rajz került elő. A fejlesztőket pedig idő közben átterelték a Prince of Persia: Sands of Time remake-re dolgozni, szóval valószínűleg még éveket kell várnunk rá, ha egyáltalán él még a projekt.

De nem kell aggódnia a széria rajongóinak, mert ha sem új, sem régi Splinter Cellt nem kapunk, akkor sem maradunk Sam Fisher nélkül! A Netflix ugyanis tegnap éjjel a Geeked Week '24 paneljén bejelentette, hogy érkezik a Splinter Cell: Deathwatch anime, amelyben a főszereplőt nem más, mint Liev Schreiber (Ray Donovan, X-Men kezdetek: Farkas) szólaltatja meg. Az anime első ízelítő előzetetést alább tekinthetitek meg:

A Tom Clancy’s Splinter Cell: Deathwatch hivatalos megjelenési dátuma egyelőre nem ismert, de a Netflix azt állítja, hogy hamarosan a kínálatukban lesz. Mivel a történettel kapcsolatban sem voltak valami bőszavúak, egyelőre csak a fenti trailer alapján lehet ítélkezni arról, hogy érdekel-e az anime vagy sem. De egyébként nem ez volt az egyetlen bejelentésük tegnap este, mert előkerült még például egy Devil May Cry és egy Cyberpunk anime is.

Borítókép: Ubisoft

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár