Izgalmas limitált idejű móddal bővült a Fortnite

Izgalmas limitált idejű móddal bővült a Fortnite

Itt az ideje, hogy felvegyük a szuperhős ruháinkat!

Az Epic Games csak úgy önti magából a tartalmakat a Fortnite-hoz, a legutóbb például a keddi 31.20-as frissítés során kaptunk egy adag újdonságot, mely garantáltan leköt bennünket egy időre. A jelenlegi évad konkrétan egy hatalmas Marvel együttműködés – melyre a múltban már többször is volt példa –, így nem meglepő, hogy ezen friss tartalmak is a kollaborációt erősítik. De ezt nem bánjuk, hiszen a Day of Doom LTM elképesztően izgalmas szuperhős csatákba repít minket.

Az új mód során 32 játékos oszlik két csapatra Doom csatlósaira és a Bosszúállókra –, és feszül egymásnak. Minden résztvevő regenerálódó életerővel és pajzzsal rendelkezik, végtelen lőszer van náluk, valamint immúnis a zuhanásból adódó sebzésre. Kaptunk hozzá egy menő kedvcsinálót is, amit alább megtekinthettek.

Doom csapatának a célja, hogy arcane tárgyakat gyűjtsön. Ha mind a 6 megvan, akkor a Bosszúállók többé nem élednek újra, és az utolsó ellenfél kiiktatásával győzedelmeskednek. A szuperhősök csapatának a feladata, hogy a gonosztevőkkel folyamatosan leszámolva, kimerítse azoknak az újraéledését, míg végül egyesével elhullanak. Hogy a harc még izgalmasabb legyen, különféle szuperképességekre tehetnek szert a játékosok, és ezeket bevetve indulhatnak a csatába.

A Chapter 1 Season 8-ból inspirálódó mód egészen október 4-ig marad velünk, utána viszont beláthatatlan időre távozik. LTM révén valószínűleg nem mostanában találkozhatunk vele újra.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár