Ma startol az idei év egyik legjobban várt MMO-jának a korai hozzáférésű verziója

Ma startol az idei év egyik legjobban várt MMO-jának a korai hozzáférésű verziója

Talán ez lesz az a játék amire mindenki várt?

Elérkezett ez a pillanat is, ma kezdetét veszi a World of Warcraft legújabb kihívójának a korai hozzáférésű verziója. Az Amazon ezzel harmadjára is belevág abba, hogy maradandó MMO-t alkosson és a New World, valamint a Lost Ark után most a Throne and Libertyt küldi csatába. Előbbi kettő eleinte szuperül teljesített – 913 634 és 1 325 305 egyidejű játékossal –, azonban az idő előrehaladtával a játékosbázisuk drasztikusan lecsökkent, és mára csak pár ezren pörgetik őket.

A Throne and Liberty Early Acces verziója ma 18:00-kor veszi kezdetét mind a PC, az Xbox X|S és a PlayStation 5 felhasználók számára – a hozzáféréshez meg kellett vásárolnunk az early acces packot –, a teljes játék pedig október 1-én startol el. A fejlesztők a játék megalkotása során azon voltak, hogy összeszedjék a legjobb MMO-s elemeket, így készítve el a tökéletes játékot. A július közepi nyílt béta során volt, hogy egyszerre 61 154-en foglalatoskodtak az új világ felfedezésével, de csak a debütálást követően fog kiderül, hogy az érdeklődők mekkora részét sikerült valójában meggyőznie.

„A PvP-ben, PvE-ben vagy mindkettőben meghozott stratégiai döntések révén alakítsa át harcát a túlélés és a boldogulás érdekében, miközben az időjárás, a napszakok és más játékosok által befolyásolt, fejlődő csataterekkel találkozik. Nincs egyetlen út a győzelemhez, amikor megpróbálod legyőzni Kazart és megszerezni a trónt, miközben távol tartod a rivális céheket." – áll a játék leírásában.

A Throne and Liberty ára 40 euró, a gépigénye pedig legtöbbünknek nem fog problémát okozni. Jó kalandozást minden arra vállalkozónak.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár