Színes bőrű szamuráj? Dehogyis, a Fall Guys szerű AC borítja ki igazán a rajongókat!

Színes bőrű szamuráj? Dehogyis, a Fall Guys szerű AC borítja ki igazán a rajongókat!

A Shadowst el kellett halasztani, pedig szinte teljesen kész van, erre kiderül, hogy egy még furább AC-n is dolgozik a stúdió.

Nem lehet könnyű most a Ubisoft dolga, de azért valljuk be, maguknak keresik a bajt. Már a színes bőrű szamurájjal felvértezett Assassin's Creed Shadows is felrobbantotta a netet, majd az idő előtt piacra dobott Star Wars Outlaws is letaglózta a céget. Nemcsak gőzerővel dolgoznak a javításán, hanem a kiadó részvényei is 10 éve nem látott mélységben tanyáznak. Ezt követően visszamondták a Tokyo Games Show fellépést, majd hirtelen bejelentették, az AC Shadows idén már biztosan nem jelenik meg.

Nem ez az egyetlen Assassin’s Creed cím, amelyen dolgoznak egyébként. Az Invictus alcímet viselő játék egyike ezeknek a projekteknek. Bár sokan kíváncsiak voltak arra, hogy pontosan milyen is lesz ez az új alkotás, lehet jobb lett volna, ha ez egy ideig még nem derül ki. Bennfentes állítások szerint ugyanis az Assassin’s Creed Invictus egy Fall Guys-szerű játék lesz. A kiszivárogtató beszámolója szerint egy multiplayer címet kapunk, amelyben a játékosok több fordulón keresztül versenyezhetnek egymással.

Ezek között lesz például team deathmatch-t, amely mindenki számára ingyenes, és egy gyorsaságra építő ügyességi játék is, melynek során a térképen szétszórt világító pontokhoz kell eljutni. Ahogy jönnek a következő fordulók, a játékosoknak lehetőségük lesz különböző képességek közül kiválasztani néhányat. Az egész játékmenet elvileg nagyon arcade lesz, olyan elemekkel, mint a Super Smash Bros-ban látott buborékpajzs például. Elvileg egy jóval távolabbi kameraszöget is be lehet majd állítani, és a pályák között olyan területeket is találunk, amelyek a korábbi Assassin's Creed részekből már ismerősek lehetnek. Végül, de nem utolsósorban két választható karakterről is lehullott már a lepel: Cesare Borgia és Ezio.

Az Insider Gaming több forráson keresztül is megerősítette, hogy van valóságalapja ennek a játéknak. Az egyetlen különbség a kiszivárgott információk és az Insider Gaming értesülései között, hogy a jelentésben szereplő 16 helyett 18 játékos szerepelhet egy meccsben egyszerre.

Borítókép forrása: insider-gaming.com

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár