Egész hétvégén ingyen játszható a Squad, a taktikai lövöldék koronázatlan királya

Egész hétvégén ingyen játszható a Squad, a taktikai lövöldék koronázatlan királya

Nem egy átlag FPS a Squad, de éppen ezért kimagaslik a tömegből.

Tudom, hogy az átlag gamer a Call of Duty jelentette gyors és pörgős játékmenetre bukik, most viszont azokhoz szólok, akik jobban szeretik az olyan FPS-eket, amik mély, nehéz és sokszínű játékmenettel operálnak, akik inkább választják az Arma és a Gray Zone Warfare-féle taktikai lövöldék vonalát. A kategória koronázatlan királya, az immár 4 éves Squad pedig most nem csak egy óriási frissítéssel de ingyenes hétvégével is várja a játékosokat!

Megérkezett a szerverekre a Hired Guns névre hallgató 8.1-es frissítés, ami megannyi újdonságot hozott magával. Új frakció, új küldetések, új fegyverek, új járművek, új eszközök és teljesen új csaták. Ha valamikor, akkor most érdemes felnézni a Squad szervereire!

Ennek örömére pedig kétfajta akcióval is készültek a fejlesztők. Egyrészt október 3-ig 60%-os leárazással, mindössze 19,59 euróért (kb. 8000 forint) vásárolható meg a játék. Másrészt pedig, ha vásárlás előtt ki szeretnéd próbálni milyen is a Squad, akkor most egyetlen forint elköltése nélkül megteheted. Egész hétvégén, egészen szeptember 30-ig teljesen ingyenesen játszható a Squad Steamen!

Kövess Minket!



Gamer szótár