Throne and Liberty: Választható osztályok – 3. rész

Throne and Liberty: Választható osztályok – 3. rész

Nehéz döntés lesz választanunk. Még jó, hogy ez nem végleges.

Immáron jó pár órája elérhető az Amazon Game Studio legújabb játékának, a Throne and Libertynek a korai hozzáférésű verziója. Akik előrendelték a címet, már belekezdhettek a World of Warcraft újdonsült kihívója világának a felfedezésébe, a többieknek viszont várniuk kell október 1-ig. A játék egyik legfőbb erőssége, hogy itt nem kell osztályok közül választanunk a kezdetekkor, hanem a fegyvereink által tehetünk szert a különböző képességekre, melyeket bármikor lecserélhetünk, így hatalmas szabadságunk van.

Összesen hét fegyverosztállyal találkozhatunk, melyek közül korábban már három bemutatásra került – a Sword & Shildről IDE KATTINTVA, a Greatsowrdról és a Daggersről pedig IDE KATTINTVA olvashatsz. Alább újabb két választási lehetőséget fedezhettek fel.

Ezeket olvastad már?

 Crossbow 

Ha viszonylag távolról szeretnénk kegyetlenül darálni, akkor a Crossbow a mi választásunk. Általa gyors és fürge mozgással, valamint könyörtelen támadási sebességgel indulhatunk a harcba, ráadásul kritikus találatainkkal könnyedén, egy szempillantás alatt kiiktathatjuk a meggyengült ellenfeleket. Ahogy a videóban is látható, a mozgással kapcsolatos képességei mind a támadás, mind a ránk irányuló csapások elől való kitérés során a hasznunkra lesznek.

 Longbow 

A Longbow a leghatásosabb távharci fegyver, mely a nagy hatótávolságra és a mesterlövészetre specializálódott. Az ellenségeket messziről lebéníthatjuk, és ezzel a fegyverosztállyal elérhető a Throne and Libertyben maximálisan megszerezhető sebzése. Habár elsősorban a támadásban vehetjük hasznát, a csapattársaink egészségügyi állapotának a gyógyulása is felgyorsítható általa, így óriási előnyt jelent minden téren.

Kövess Minket!



Gamer szótár