A Deadlock komoly veszélyt jelenthet a többi játékra nézve

A Deadlock komoly veszélyt jelenthet a többi játékra nézve

Még meg sem jelent, de már most szívja el a játékosokat.

Azzal párhuzamosan, hogy a Sony Concordjának a személyében az elmúlt évek egyik, vagy talán a legnagyobb videójátékos bukásának lehettünk szemtanúi, a Deadlock elképesztően hasít, pedig még mindig csak a meghíváson alapuló zárt tesztje zajlik a játéknak. A Valve által készített, hősökkel telepakolt TPS MOBA már most akkora népszerűségnek örvend, amekkorát a legtöbb cím soha nem képes elérni, és még hol a sztori vége... Az egyidejű játékosok száma minden pillanatban több tízezer, a csúcsot pedig 171 490 felhasználónál érte el, amivel a Steam legjátszottabb alkotásai közé lőtte ki magát. Annak ellenére, hogy a megjelenés még messze van, már most számos tartalomgyártót és profit szakított el eredeti játékától.

Amióta leleplezésre került a Deadlock, és tömegek számára kipróbálhatóvá is vállt, számos ismert játékos döntött úgy, hogy a jövőben az idejét inkább a Valve játékának kitanulásába fekteti. Először AverageJonas – ismert streamer – jelentette be, hogy Valorantról a Deadlockra vált, példáját pedig sokan követték.

„Az egyértelműség kedvéért visszavonulok a PUBG-től, és a Deadlockban fogom a karrieremet folytatni. Kevesen tudják, de már hónapok óta minden erőfeszítésemet ebbe a játékba fektetem, beleértve a számtalan órányi visszajelzést és 1000 órányi játékmenetet." – jelentette ki Vegas, profi PUBG játékos.

Továbbá két Apex Legends játékos, Noko és Hardecki is ezentúl inkább a Deadlockra összpontosít, és azzal kapcsolatos tartalmak gyártásába kezd, de a listát még hosszasan folytathatnám. Mindenképpen pozitív fejlemény ez a játék jövőjét nézve, hiszen ha a fejlesztők nem rontanak el semmit, akkor biztosan szép jövő áll a projekt előtt, és a játékosbázisa a jövőben is organikusan növekedhet, hála a lelkes rajongóknak.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár