Joker a Batman 2-ben? A színész 'idegállapotba' hozta rajongóit válaszával!

Joker a Batman 2-ben? A színész 'idegállapotba' hozta rajongóit válaszával!

Ennél sejtelmesebb és idegőrlőbb válasszal aligha szolgálhatott volna.

Matt Reeves már javában dolgozik a Batman (The Batman) második részén, azonban elég nagy titokzatosság övezi a projektet. Sok rajongó már alig várja a folytatást, de egyelőre csak a premierről hullott le a lepel. Ez viszont nem egy örömteli dátum, ugyanis csak 2026. október 2-án ülhetünk majd be rá a moziba, ami azért még jóval odébb van. Addig marad a Pingvin sorozat, hiszen külön sztoriszálat kap az első részben bemutatkozó karakter, Colin Farrell viszont olyan parádés alakítást mutatott be, hogy nem hagyták parlagon heverni a gonosztevőt. Megnézhetjük majd az első évadban, ahogy az alvilágba csöppenő Pingvin miként mássza meg a ranglétrát és emelkedik a legmagasabbra. Ha minden igaz, akkor ez a széria köti majd össze a Batman első és második felvonását.

Van azonban egy másik nagy név is, aki ugyan egy snitt erejéig már feltűnt az első filmben, de mindenki azt találgatja, vajon kaphat-e több időt majd a következő epizódban. Barry Keoghan bújhatott Joker bőrébe, de csak a végén bukkant fel, miután Riddlert bezárták, és mint kiderült, ő a cellatársa. Emellett egy törölt jelenet is felbukkant azóta a neten, tehát úgy tűnik sokkal komolyabb szerepet szánnak az őrült 'bohócnak' a folytatásban, de egyelőre semmi sem körvonalazódott még ki. sokak számára hihető opciónak tűnik.

A közösségi médiának hála viszont magát a színészt is meg lehet már kérdezni erről a témáról. Bár kezdetben csak az Arkham Asylum egyik elítéltjeként tartották számon a Keoghan által megformált személyt, később Reeves megerősítette, hogy ő nem más, mint Joker.

Az E Talknak adott interjúban a következőket mondta Keoghan a visszatéréséről:

„Erről nem igazán tudok semmit sem mondani. Izgalmas lenne, nem igaz? Újra életre kelteni Jokert. A mosolyom mindent elárul, érted, mire gondolok?”

Ezeket olvastad már?

Ezzel pedig sikerült alaposan felcsigáznia vagy felzaklatnia a rajongókat, éppen ezért egyesek nem bírtak magukkal, ezért feltették neki a kérdést, láthatják-e még őt a jövőben Jokerként?

„Nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem!

Majd meglátjuk, ez hova vezet... de, ez minden, amit mondhatok!”

Kövess Minket!



Gamer szótár